Няма конфликт Доган-Пеевски. Има стресова ситуация за Доган, той иска

...
Няма конфликт Доган-Пеевски. Има стресова ситуация за Доган, той иска
Коментари Харесай

Андай: Няма конфликт между Доган и Пеевски

" Няма спор Доган-Пеевски. Има стресова обстановка за Доган, той желае да си подсигурява 150 000 души, да ги успокои, както и мир с Турция ", съобщи журналистът Илхан Андай.

Той добави, че Движение за права и свободи ще има двама съпредседатели. Изненадващо в писмо Ахмед Доган заприказва за това, че Движение за права и свободи е на път да се трансформира в корпоративна, платена, партийна организация.

" И преди, и в този момент, и за в бъдеще, огромният, " Big Boss " остава Доган. За всички можем да кажем - кмет, народен представител, че са функционалност на Движение за права и свободи, Движение за права и свободи е функционалност на Доган. Делян Пеевски - и при него това може да се случи. Той влезе в друга писта преди 6 месеца, към този момент му се получават нещата ", съобщи Андай.

По думите му в " На фокус с Лора Крумова " на събитието на Движение за права и свободи на Тюркян чешма край село Могиляне, където всяка година на 26 декември от партията провеждат възпоменателен протест в памет на жертвите на Възродителния развой, тази година е имало рекорден брой хора.

" Над 3000 души пристигнаха. Хората, които са споделяли пред нашия екип, имаше и такива, викат: " Ние дойдохме единствено поради Пеевски ".

Според Андай Пеевски е съумял да се извини за прекъснатата връзка с хората.

" Тази прекратена връзка значи обезлюдени обитаеми места, значи дан на Движение за права и свободи за тази голяма демографска рецесия, която съществува ", съобщи Андай.

" Движение за права и свободи има корав електорат от порядъка на 150 000-200 000 души. Движение за права и свободи има голям запас в Турция - изселници. На всички избори изселническите водачи излизат и споделят: 350 000 имате право да гласувате, вашите братя и сестри са там и така нататък Ваш дълг е да ги подкрепите.

Освен всичко Ердоган постоянно е желал по някакъв метод да превземе Движение за права и свободи, откакто по най-хард метод не съумя да го направи, онази партия си спомняте - ДОСТ.

Той смекчи тона, изпрати видеопослание на конференцията и таман се разтопиха ледовете и в този момент те бойкотират това ", съобщи журналистът.

" Заговори се, че в продължение на 4 дни Карадайъ е бил привикан през декември в Анкара. Това нещо също се регистрира горе в Сараите - защо го приготвят този човек. И в един миг Доган прави целия разбор и насочва едно предложение, на което не могат да откажат - бай Хасан от обичайния електорат, младежи, които са се открили в огромните градове, етнически турци. И на последващо място - ръководещата партия и Ердоган. На него това нещо му харесва ", съобщи Илхан Андай.

Журналистът дефинира Джевдет Чакъров като човек с съвършено CV, което прави работа от Анкара, до пазарлъци в София с другите политически сили, до Брюксел ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР