Няма какво, всеки си има фантазии, мечти и някакви почти

...
Няма какво, всеки си има фантазии, мечти и някакви почти
Коментари Харесай

Жените-мечта

Няма какво, всеки си има мечти, фантазии и някакви съвсем невъзможни стремежи по отношение на избрани дами. Оказва се, че това е напълно обикновено - най-малко по този начин настояват английски учени след скорошно допитване измежду мъже сред 19 и 50 години. След разбор на резултатите се оказало, че като цяло най-разпространените полови мечти напълно не са чак толкоз разнообразни. Ето кои са най-често посочваните.

Близка на другар
Да, това е постоянен отговор. Може да е жена му, приятелката му, сестра му, негова братовчедка, а постоянно и майка му. Това звучи на ръба сред неналичието на мъжка взаимност и съществуването на някакъв прочувствен проблем в детството (само в случай че Фройд беше жив...), само че е безспорен факт.



Известна
Звучи леко ученическо, нали? И е. Но това нищо не трансформира. Редовен полов идеал на зрели мъже са актриси, певици, танцьорки, ТВ водещи и всевъзможни медийни персони. Виждаш ги на екрана и/или на огромната сцена, решаваш, чеса велики, известни и привлекателни и БАМ - към този момент постоянно си мислиш за тях, преди да заспиш вечер.

Непозната
Един от най-често публикуваните мъжки секрети стремежи, настояват учените. Било ужасно забавно да се видиш с някоя единствено за секс, откакто сте се срещнали преди час в бар или даже в някой от тези уеб сайтове в нета.



Колежка
Много от далите отговор, че точно някоя колежка е огромната им фантазия, признават, че концепцията им е пристигнала от някой порно-сценарий. Това напълно не значи, че въпросната колежка не е привлекателна - просто въпросните запитани разказват доста детайлно какво и по какъв начин биха желали да сторят...

Порно-звезда
Тук май няма потребност от пояснения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР