Няма как да не осъдим задържането на Навални. Това каза

...
Няма как да не осъдим задържането на Навални. Това каза
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма как да не осъдим задържането на Навални

Няма по какъв начин да не осъдим задържането на Навални. Това сподели министър председателят в оставка Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

В нашия район връзките сред Европейски Съюз и Русия към този момент минаха в напълно нов стадий. За страдание, противоположен на стадия, за който съм се борил постоянно – за мир, добросъседство и съдействие и то в Черноморския регион. В него навлязоха към този момент, вместо платноходките, за които си мечтаем, най-мощните разрушители, кораби с доста огромни благоприятни условия “, уточни той.

Бойко Борисов напомни, че Давид Сасоли и Вера Йоурова получиха възбрана да влизат в Русия, като уточни, че България осъжда и това решение.

„ В събота работихме с Европейски Съюз, защото. Европейски Съюз одобри декларация, в която участваме и ние, за правата на индивида и за правата на инакомислещите. Ние постоянно сме защитавали тези права. Това е цивилизовано. На ръководителя на Екологичен потенциал Сасоли беше наложена глоба, на вицепремиера на Европейска комисия Вера Йоурова й беше наложена глоба. Ние протестирахме. Много пъти съм упрекван поради Балкански поток, туристите и нашата дружба с Русия и не преставам да смятам, че това е вярната политика. Но няма по какъв начин да не осъдим задържането на Навални и да не осъдим на нашия ръководител на Европейска комисия глобата или на вицепремиера на Европейска комисия. Крещящо безмълвие от претендента за президент Румен Радев, от депутата Трифонов “, акцентира министър председателят в оставка.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3079938525567530/?notif_id=1620023498721382&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР