Няма как да коментирам така нар. "Апартаментгейт", тъй като няма

...
Няма как да коментирам така нар. "Апартаментгейт", тъй като няма
Коментари Харесай

Георги Ушев: Понякога ВКС връща дела, защото има твърде завишени изисквания

Няма по какъв начин да разясня по този начин нар. "Апартаментгейт ", защото няма по какъв начин аз да правя такива инспекции. Не знам детайлите по тези случаи. Нека да изчакаме да завършат инспекциите. Нито средствата, нито жилищата на сътрудниците мога да разясня. Това сподели ръководителят на Апелативния профилиран углавен съд Георги Ушев в ефира на БТВ.

Това по кое време човек може да употребява платения си годишен отпуск, си е негова работа, разяснява той на въпрос дали е редно до момента в който текат инспекциите против избрани политици и съдии, те да са в отпуск. „ Ако се явят и когато се явят правосъдният състав ще прегледа професионално тези каузи “, увери той.

Той призна, че има знакови каузи, които са върнати със противоречиви претекстове. „ Взели сме ограничения за премахване на аргументите за това. От 20 единствено 8 са анулирани. Те са върнати за ново разглеждане. Понякога Върховен касационен съд ги връща, тъй като има прекомерно повишени условия “, регистрира Ушев.

И даде образец с оправдателни присъди в Специализирания углавен съд за групата "Палките " и "Килърите ".

„ Делата за корупция са ни подсъдни едвам от година и половина. Вярвам, че по тематиката с корупцията ще пристигна време, когато няма да си приказваме с отрицателни нюанси, а ще има наказани. Това време ще бъде скоро “, сподели още ръководителят на Апелативния профилиран углавен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР