Представителите на двата земеделски съюза – Димитър Петков и Явор

...
Представителите на двата земеделски съюза – Димитър Петков и Явор
Коментари Харесай

Двата земеделски съюза се споразумяха за общо участие в Синя България

Представителите на двата аграрни съюза – Димитър Петков и Явор Хайтов, подписаха съглашение за общо присъединяване в новата дясна коалиция " Синя България "!

" Отчитайки тежката политическа рецесия в България, неналичието на политически организации с чисто български идеологии и хрумвания за развиване, както и позволените през годините тежки субективни стратегически неточности, разединяващи земеделското единение, ние от Политическа партия Български земеделски народен съюз и  ПП ЗНС сплотяваме нашите сили за общи политически дейности ", се споделя в съглашението. 

Страната ни се нуждае от политически индивид с ясни политически възгледи и ориентири. Нуждаем се от ясна теория за стопански постоянна и сигурна за хората България. Нуждаем се от професионализъм и бистрота в ръководството на страната. Нуждаем се от уважавани лица и институции. Двата аграрни съюза сплотяват сили в името на националното благоденствие. От в този момент нататък ще виждате постоянно знамената с оранжев и зелен цвят при отбрана на всички обективни претенции в името на националното благоденствие, се добавя в съглашението сред двата аграрни съюза. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР