Няма как да бъдем част от управлението, в което да

...
Няма как да бъдем част от управлението, в което да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не можем да управляваме с БСП, ако ГЕРБ и ДПС са новите й коалиционни партньори

Няма по какъв начин да бъдем част от ръководството, в което да седнем на една маса с ГЕРБ и Движение за права и свободи, в случай че Българска социалистическа партия са решили, че това са им новите съдружни сътрудници. Но ние сме подготвени да беседваме с Нинова за бъдещето на България. Това съобщи в студиото на Би Ти Ви съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.

Калните борби би трябвало да спрат. Връщаме се към същинската причина за какво се появихме и същинските задания пред българското общество. Целта ни е обединим всички хора, които имат идея в България. Време е за съгласуваност сред положителните сили - организации и хора, и това действително може да се случи. Защото самостоятелните битки са сложни, а задкулисието е едно и мощно съсредоточено, уточни партийният водач. 

Не единствено обещавахме нулева корупция, само че я изпълнихме и по тази причина паднахме. Изкараха ни от политиката поради това, че искахме да създадем България едно по-добро място за живеене. Едно мога да кажа – сигурен съм, че Политическа партия извършиха обещанията за нулева корупция. Мисля, че от тук нататък е време да обединим всички позитивни сили и да продължим това, което започнахме, посочи още някогашния министър председател

Кирил Петков разяснява и публикация в " Ди велт ", в която се акцентира позитивната роля на България за развиването на спора в Украйна.

Трябва да се гордеем, че излезе изказванието, че освен се помогнали, само че и сме избавили Украйна в първите месеци на войната. Хем сме имали лидерска роля за Украйна, хем сме основали условия нашата военна промишленост да работи сполучливо.  А когато приказваме за медиатори, би трябвало да е ясно, че зад тези медиатори са държавни управления на страни от НАТО. Крайните документи постоянно са били страни от НАТО. Няма нито един документ за пряк експорт за Украйна. Рискът е стихотворец не от България, а от сътрудниците в НАТО. Нашият заем е, че освен българската промишленост е помогнала на Украйна, че горивата са отивали за Украйна, а и самите наказания България имаше основна роля в основаването на тези наказания.

По отношение на абсурда „ Нексо “, съпредседателят на Политическа партия изясни, че партията няма никакви връзки с компанията.

Няма финансиране нито към ВОЛТ, нито към други лица в Политическа партия от страна на „ Нексо “. Нека да се проверява компанията, само че не желаеме Политическа партия да се замесва политически. Ние сме експерти по нововъведения, по конкурентноспособност, а се занимаваме с тематики, които нямат нищо общо с целите на Политическа партия, акцентира дебело Кирил Петков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР