„Няма изненада във връчването на третия мандат на БСП, още

...
„Няма изненада във връчването на третия мандат на БСП, още
Коментари Харесай

Гьоков: Има предложение министрите на БСП и в следващото правителство да бъдат същите

„ Няма изненада във връчването на третия мандат на Българска социалистическа партия, още повече опциите не бяха толкоз доста “, разяснява в „ Лице в лице “ общественият министър в оставка Георги Гьоков.

„ Би трябвало да има държавно управление за положителното на България. Обществото е разграничено в тази ситуация. Малка част чака нови избори, а по-голямата част чака държавно управление в границите на това Народно заседание “, сподели той.
„ Прагматичното мислене води също в тази посока – да има държавно управление “, добави той.

„ Следващото държавно управление ще направи старания да диверсифицира доставките на газ. Ще беседваме с всички снабдители на газ, в това число и с „ Газпром “ за доставката на на ниска цена гориво “, изясни още Гьоков.

Националният съвет на Българска социалистическа партия е дал висока оценка на четиримата министри от левицата за работата, която са свършили. Предложението е и в идващия кабинет те да продължат да са министри.
„ В персонално качество нямам терзание от това дали ще бъда министър, или не, стига положителните неща в обществената политика да продължат да се случват “, сподели той.

По думите му в обществената политика колкото и доста да направиш - все е малко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР