Няма друга социална мрежа като Туитър/Twitter, която да има такъв

...
Няма друга социална мрежа като Туитър/Twitter, която да има такъв
Коментари Харесай

Георги Малчев: Twitter ще си качи стойността, която дава на потребители и рекламодатели

" Няма друга обществена мрежа като Туитър/Twitter, която да има подобен фокус на водачи на отзиви. Каквото и да направи Илон Мъск, ще му се получи, както му се получиха доста други неща. Той работи на етапи, на стъпки, тъй че бих очаквал той да каже, че мисли да направи еди-какво си в Туитър и хората да гласоподават с туитове дали да се случи това ".

Това разяснява пред БНР Георги Малчев, учител по маркетинг и реклама в Нов български университет, ръководещ съучастник в цифрова организация.

По думите му Илон Мъск постоянно е успявал доста добре да възнамерява къде има капацитет, с цел да се концентрира:

" Комерсиалните галактически апарати, електрически автомобили, най-голямата слънчева централа.... Социалните мрежи също са места, където има потребност да се вършат усъвършенствания ".

Малчев уточни, че Мъск е посочил във всички области, че добре комбинира две неща:

" Едното е дадени консуматори да извличат стойност. Другото - вложителите да виждат капацитет в това нещо. Бих предположил, че Титър ще си качи цената, която дава на потребителите и на рекламодателите. ... Туитър е доста хубава мрежа, в случай че ви трябват аудиториите на хората, които са в него. Мъск ще извлече по тази линия много сериозна изгода, тъй като споделя, че ще отстрани нещата, от които всички се нервират - подправени профили, ботове, заплащането за реклама, която се сервира, на безусловно безсмислени профили ". 

Интервюто на Петър Волгин с Георги Малчев в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР