Няма данни за отвличане или друга принуда около изчезването на

...
Няма данни за отвличане или друга принуда около изчезването на
Коментари Харесай

Има ли данни за отвличане – какво показва разследването за Сашко до момента

Няма данни за похищение или друга насила към изгубването на 12-годишния Сашко от Перник. Това демонстрират данните на полицията досега, заяви NOVA, цитирайки свои източници.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за похищение, а следствието още не е завършило. Експертизите обаче са посочили, че по тялото и по облеклата на детето няма непознат биологичен материал. Несъмнено подобен би останал, в случай че имаше насила или интервенция на други хора в изгубването.

Хиляди доброволци, служители на реда, водолази, планински спасители търсиха неуморно детето близо девет дни. Детето беше открито в труднодостъпна околност над Радомир. Обезводнено, само че в положително положение.

„ Първите дни изпитваше огромен апетит и огромна жадност. Още от реанимацията искаше вода, беше обезводнен ”, акцентира татко му.

Разследването по случая продължава. То ще откри има ли интервенция в изгубването на детето на други хора. „ Нямам открити закани от някого, който да е желал нещо от мен. А и никой не ми се е обаждал по този въпрос. Откуп не е желан ”, уточни Александър Цветанов.

Тази вечер в „ Темата на NOVA ” приказват спасителите на Сашко, а фамилията му отваря дома си за екипа на NOVA. Момчето към този момент се срещна с хората, които го откриха.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР