Няма данни за грубо нарушаване на изборния процес. Това заяви

...
Няма данни за грубо нарушаване на изборния процес. Това заяви
Коментари Харесай

Томислав Дончев с горещ анализ на изборите

Няма данни за жестоко нарушение на изборния развой. Това съобщи в ефира на Нова тв вицепремиерът Томислав Дончев запитан какво мисли за вероятно анулиране на вота в София от Мая Манолова.

"Мая Манолова загуби политически тип. Всички бяха против нас, обикновено е да се консолидират. Когато има една политическа мощ, би трябвало да има последователност ", сподели той и добави, че съгласно него дясното губи физиономията си.

"Самото ръководство подготвя изхабяване и ерозия. Анализ би трябвало да бъде юридически оттатък конюктурата. Социалната и политическата обстановка е динамична. Обществените усещания се трансформират ", счита той.

"Резултатите от тези избори няма по какъв начин да бъдат сравнявани с предходните. При избора за локална власт е по-различен. Огромно значение имат съответните лица ", съобщи той и добави, че разбор би трябвало да бъде юридически област по област и община по община.

"Властта е доста тежък товар и в случай че нямаш здрави рамене, вместо да станеш по-висок, ставаш по-нисък ", сподели Дончев.

"В някои от структурите направихме промени в последния миг. Това е доста рисково. Това в дебелите учебници е изцяло неразрешено. И в Русе и в Ямбол казусът беше подобен ", съобщи той.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР