Няма да започвам този разказ с повтаряното до втръсване клише,

...
Няма да започвам този разказ с повтаряното до втръсване клише,
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Хайди Клум и Сийл – двойката-мечта, която успя да забърка възкисел коктейл от кафе и мляко

Няма да стартирам този роман с повтаряното до погнуса факсимиле, че като всяка междурасова двойка и тези двамата са съвършена композиция от кафе и мляко. Най-малкото тъй като нищо в тях не е тривиално. Британският артист с кадифен глас и белязано от лупуса лице и немския модел с тяло на богиня са двойка-мечта, чиято сантиментална връзка е запечатена с целувка на роза и се носи на ангелските криле на Victoria’s Secret.

Всички ги обичат, всички им се възхищават.

Две десетилетия след първата им среща и двамата към този момент имат нови сътрудници и въпреки и да живеят в Лос Анджелис, съвсем не си виждат очите и не може да се каже, че са в съвършени връзки. Но това, което, желаят или не, вечно ще ги свързва, са четирите им деца.

Но преди децата ги имаше единствено Хайди и Сийл.

Нека още първоначално да направя едно конкретизиране – артистичният псевдоним на днешния ни воин в превод на български значи “тюлен ”, само че също и “пломба ”, “спойка ”, “печат ”, “клеймо ”. Само че известният реализатор надали е имал поради което и да е от тези смисли – просто Сийл е първото му име – полово-неутрално,  произхождащо от старо-английско Sele, което значи “обитател на дребната гора ”.  А другояче цялостното му рождено име е Сийл Хенри Олусегун Олумиде Адеола Самюъл. Дето се споделя, последният да затвори вратата.

През 2004-а, когато пътищата на Сийл и Хаиди се пресичат във фоайето на един хотел, той към този момент е станал международна звезда около “Crazy ” и, несъмнено, “Kiss From a Rose ”, поради която печели “Грами ” през 1996-а,.  А единствено като се замисли човек, че през днешния ден можехме и да не знаем кой е Хенри Олусегун, в случай че не беше срещнал продуцента Адам Пол Тинли, a.k.a. Адамски, с който създават първия му огромен шлагер, “Killer ”.

Очевидно най-хубавите неща в живота на момчето от Лондон със смесени гени от нигерийска майка и афро-бразилски татко са резултат от изцяло инцидентни срещи. Следващата такава ще бележи идващите 10 години от живота му.

“Ангелът ” на паметния фешън бранд Victoria’s Secret, Хайди Клум, си приказва с другар във фоайето на един нюйоркски хотел, когато пред погледа й минава, също като огромния транспортен съд от песента на Силвия Кацарова, един висок и добре комплициран негър мъж с компактно прилепващ състезателен чеп. “Той очевидно се връщаше от фитнеса и единствено като го зърнах, ченето ми падна. Още повече, че видях всичко – целия пакет, ” откровеничи моделката пред Опра Уинфри през 2007-а. “ Сийл също е не по-малко впечатлен от Клум, въпреки при запознанството им тя да е доста по-облечена от него. “Порази ме добротата, която струеше от усмивката й и поради която ми се стори най-красивото създание, което в миналото бях виждал, “ спомня си той.

Не че желая да подлагам на подозрение възвишените идеали за добрина и хубост на британеца, обаче надали си е паднал по “ангела ” Клум единствено поради усмивката й. Тя най-малко почтено си признава, че първо е забелязала огромния му пакет и мигновено е била привлечена от него чисто физически. Както и да е.  Минаваме нататък. Пет седмици след запознанството си в нюйоркския хотел, двамата излизат на първа среща, която гладко минава в първи секс. След който, вместо да възпламенят по цигарка, както повелява клишето, Хайди поглежда мъжът, с който одеве е преспала, и му декларира, че е бременна.

Вече? Ами отлично! – възкликва Сийл. Не бе, не от теб, – побързва да доуточни моделката. – От някогашния ми.

А някогашният е не кой и да е, а италианският бизнес магнат и управител във Формула 1 Флавио Бриаторе. Двамата имат няколкомесечна връзка през 2002-а, само че както всички знаем от часовете по биология, а и от персонален опит, и двуминутна връзка стига, с цел да се направи бебе. В случая – бебето в корема на Хайди.

След пауза от към 10 секунди за осмисляне на одеве получената информация, Сийл  се опомня и споделя нещо, което ще промени живота му вечно:

Хлапе, това не трансформира метода, по който се усещам в този момент, с теб, а и самият факт, че в този момент си тук ме навежда на мисълта, че и аз не съм ти апатичен.

В изявление пред The Mirror от 2008 г.  артистът споделя: “ Хората постоянно са ме считали за добър човек, за куражлия. Аз обаче не се виждам като подобен. Смятам се обаче за късметлия. Така, както се стекоха събитията с Хайди, нямахме време за нормалните за всички двойки загрявки-заигравки преди сватбата. Всичко стана доста бързо. И все пак за първи път в живота си бях изцяло ясно какво желая от една връзка – от тази връзка съответно. И знаех какво би трябвало да направя. ” 

 И го прави с жест, за уникалността на който кандидат-женихите по света могат единствено да му завиждат и да цъкат с език, задето те не са се сетили по-рано. Певецът предлага брак на обичаната си в иглу, особено издигнато за случая на върха на глетчер в Канада и то два дни преди Коледа. С това ексцентрично предложение Сийл подвига високо летвата, обаче Хайди не изостава в конкуренцията за доказване на  любовта си.

Всеки път, щом годеникът й потегля на път, дружно с боксерките, тениските и тоалетните такъми тя наложително опакова в багажа му и бележки с благи любовни послания – ей по този начин, като увещание, че я има и че го обича без значение в коя точка на земното кълбо се намира.

Година след появяването на Лeни, чийто биологичен татко е Бриаторе, на 10 май 2005 година Клум и Сийл си споделят “Дa ” на скромна сватбена гала на плажа в Мексико. Булката отново е бременна, само че този път таткото е брачният партньор. През всяка една от идващите седем години двамата ще подвигат по една мини-сватба. “Това си е нашата специфична традиция, ” споделя моделката. “А и на децата им е занимателно: мама и баща се обичат и по тази причина се женят всяка година. ”

Съюзът сред двамата се оказва извънредно работлив: сред 2005-а и 2009-а се раждат синовете им Хенри Гюнтер Адемола Дащу и Джона Райли Тайуо, както и дъщерята Лу Суола. Сийл пък публично осиновява Лени – детето, с което постоянно са имали специфична, доста мощна връзка. Дори и през днешния ден, когато 19-годишната Лени живее и учи в Ню Йорк,  Сийл употребява всеки благоприятен случай, с цел да я посети и да гушне в обятията си.

“Възхищавам се на скромността и лекотата, с които Лени минава през живота. Тя има вродена дарба да схваща хората и техните усеща. Иска ми се да мисля, че е взела най-малко парченце от прелестните си качества от мен и майка й. ”

Мдааа, несъмнено Лени е обичаното дете.

“Въпреки че прекарахме едни щастливи осем години дружно, откакто преосмислихме някои условия, взехме решение да се разделим. Винаги сме проявявали преданост и почитание един към различен и това няма да се промени и в бъдеще. Просто се отчуждихме. ”

Това е част от изказването на двойката пред сп. “People ” през януари 2012.

Какво? Развеждат ли се? Това истина ли е въобще?!

След новината за неочакваната разлъка на двойката-мечта стартират да се популяризират всевъзможни клюки по отношение на аргументите. Сийл е повече от сбит: “На хората не им би трябвало да знаят кой какво за какво е направил. Не желая да приказвам за положителните и неприятните моменти в брака ни. Уви, тъй като и двамата сме известни, всичко ни е на показ, а когато развяват мръсните ни ризи по медиите, това въобще не е добре – изключително за децата. ”

И въпреки всичко въпросът остава: Защо?

Говори се, че разривът може да има нещо общо с избухливия темперамент на артиста. Дори бившето му гадже, различен един топ-модел, Татяна Патиц, се появи отнякъде, с цел да удостовери, че Сийл бързо да кипва и това е била повода той и тя да се разделят. “Изобщо не е почтен човек и не мога да кажа нищо положително за него. ”

Ами в случай че виновността е у нея?

Докато тече бракоразводното дело, Сийл излиза с ненадейно обвиняване против Клум – че му изневерява с телохранителя.

“Не съм очаквал и друго от оня смотаняк, обаче от Хайди чаках, че ще прояви повече класа и най-малко ще изчака да се разведем преди да почне да спи с личния състав. ” Тогава брачната половинка отхвърля обвиняванията в невярност с думите: “Никога по време на брака ни не съм поглеждала различен мъж. ”

Класически случай на обстановка от вида “неговата дума против нейната. ”

Няколко месеца по-късно обаче скандалният новинарски уебсайт TMZ излиза със заглавие: “Хайди Клум: “Да, ч*кам се с телохранителя. ” Звучи като фалшив нюз, обаче не е. Предния ден топ-моделът е признала в изявление по националната телевизия, че в действителност излиза с телохранителя. Но било неотдавна и не било съществено.      

Отворили един път кутията на Пандора, гадориите не престават да излизат от нея и да се сипят върху главите на някогашните съпрузи. Относно “сладката ” фамилна традиция да вършат женитба всяка година, в едно радио изявление Сийл споделя: “Самата концепция за подновяването на клетвите по принцип не беше неприятна, обаче осъществяването й беше изцяло ненужно. Понасях целия този цирк най-много поради децата. Аз съм затворен човек и когато традицията ни стана публично притежание, ми пристигна прекалено много. ”

Хайди Клум пък изсъска по адрес на някогашния си, че поради непрекъснатите му отсъствия поради професионални задължения, тя се е трансформирала в самотна майка и тъй като, по този начин и по този начин през множеството време не бил у дома, по тази причина му споделила по-добре въобще да не се прибира.

Кой крив, кой прав по този начин и не се схваща преди разводът да бъде финализиран през 2014-а. През същата година Клум къса с телохранителя, с който сякаш не ходели съществено и на който никой по този начин и не запомни името. Обаче тя не е жена, която обича да си ляга в празно легло, по тази причина бързо се трансферира на идващия мъж. Връзката й с 13 години по-младия от нея куратор на изложения Вито Шнабел повдига не една и две вежди в израз на отрицание. “Не ми пука какво споделят хората. Важното е зад затворената врата на дома си да се чувстваш добре с твоя човек. ”

Връзката им продължава три години.

Експериментирането в любовта продължава. Следващият другар на Клум е с 19 години по-млад от нея. Това е китаристът на немската група Тokio Hotel, Том Каулиц. С този обаче освен, че се задържа извънредно дълго, само че и се омъжва за него. Засега връзката им върви повече от отлично. През август т.г. двойката качи фото по случай 50-годишнината на Клум, на която театралничат повърхностно интимна поза пред сандвичи със сьомга. Да чукнем на дърво фамилната идилия да не е такава единствено на фотоси, както се оказа при предходния й брак…

А какво става със Сийл, ще попитате вие.

За разлика от някогашната си, артистът дълги години го кара соло. Чак в последно време се пробуди още веднъж за любовта. През 2021-а папараци го щракнаха в Сен Тропе ръка за ръка с една жена – напълно елементарна и несъмнено не модел. Жълтите хроникьори се активизираха да схванат коя е тя. Оказа се Лора Стрейър – някогашната му персонална асистентка, която преди 15 години даже е живеела с него, Хайди и децата в фамилното им имение.

Две години по-късно не престават да ги засичат по улиците на Лос Анджелис, хванати за ръка.

Запитали Хайди Клум по какъв начин ще разяснява връзката на някогашния си брачен партньор с Лора Стрейър. Самата тя не дала отговор, обаче непосредствен до нея източник с ненаситност го направил вместо нея: “Всички, несъмнено, желаеме той да бъде благополучен. Обаче се получи някак иронично, че в този момент  е този, който спи с личния състав, не мислите ли? ”

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР