Няма да подкрепим правителство, предложено от ГЕРБ с кандидат за

...
Няма да подкрепим правителство, предложено от ГЕРБ с кандидат за
Коментари Харесай

Нинова: 6 години се борим с паралелната държава

Няма да подкрепим държавно управление, препоръчано от ГЕРБ с претендент за министър председател Габровски. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Това решение е кардинално. От 6 години водим битка за смяна на модела на ГЕРБ. Продължаваме да се борим с паралелната страна, добави Нинова. Тя съставлява пренебрежение към институциите и разделянето на управляващите, растеж на бедността и на неравенството, обири и корупция, и липса на правдивост, тя няма цвят, уважаеми народни представители, тя може да е присъща на всяка партия и на всяко държавно управление, сподели Нинова.

„ Дали просто този модел на ръководство не се приспособява към всяка нова власт към всеки мощен на деня “, акцентира тя.

Освен пред голям брой рецесии сме изправени пред загуба на парламентарната народна власт, счита Нинова и уточни икономическата, енергийната, обществената и демографската рецесии.

Даваме си сметка какъв брой огромна е отговорността да бъде формирано държавно управление и този парламент да работи, означи Нинова, като уточни, че има две задания и две благоприятни условия – „ първата, да продължим битката с модела на ръководство „ паралелна страна “, втората, да преведем България през рецесиите отговорно и с мисъл за хората “. Лидерът на Българска социалистическа партия добави, че тези благоприятни условия вижда не в първия, а във втория и в третия мандат и сподели, че не приема думите, че единствено първият мандат съставлява опция за превъзмогване на рецесиите. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР