Няма да отидем на преговорите с готов състав на правителство,

...
Няма да отидем на преговорите с готов състав на правителство,
Коментари Харесай

Радев не харесва идеята за експертен кабинет



Няма да отидем на договарянията с подготвен състав на държавно управление, тъй като това взриви договаряния. Ще стартираме диалозите с всяка партия поотделно, а по-късно - обща среща, съобщи Нинова. Според нея на четвъртата среща би трябвало да бъдат водачите, в това число Слави Трифонов.

Ще стартираме първо с политическия документ, би трябвало да има диалози, единодушие и черно на бяло подписи какво ще се прави След това отваряме диалога за министри и министър председател. Нека всеки да си каже мнението, може всеки да предложи и в един спокоен и рационален диалог дружно да решим, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

За нас е значимо първо политиките и по-късно персоналният състав, който би трябвало да извършва тези политики сподели

По думите ѝ има добра база да стъпят на първичния документ, където и четирите партии са били съгласни. Тя добави, че го има общото виждане, че би трябвало да се сформира постоянен кабинет поради тежките рецесии, които ни чакат.

На въпрос разговаряли ли са с водача на " ИТН " тя отговори, че неотдавна са разговаряли за сформиране на държавно управление. По думите ѝ позицията на Слави Трифонов е доста значима за Българска социалистическа партия, тъй като те са първа политическа мощ и без Има Такъв Народ не може да има ста
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР