Няма да искаме министри в този кабинет, заяви ЯневРешението на

...
Няма да искаме министри в този кабинет, заяви ЯневРешението на
Коментари Харесай

Стефан Янев: Всеки е приемлив за премиер, ако се съобразява с определени правила

" Няма да желаеме министри в този кабинет ", съобщи Янев

Решението на политическата рецесия е съглашение, в което всеки да има задължения. Това счита водачът на „ Български напредък ” СтефанЯнев.

„ Добрата вест е, че в петък съвсем всички партии седнаха да разговорят с акад. Николай Денков и неговия екип по отношение на цели и опциите за търсене на реализация на болшинство, което да поддържа кабинет с втория мандат. Все отново даже партиите, които бързо напуснаха срещата, споделиха нещо свястно ”, разясни в ефира на „ Събуди се ” по Янев.

„ Кабинет на малцинството сме виждали в нашата история. Въпросът е дали това е допустимо в сегашната обстановка. По-скоро не. Възможността е, в случай че има подписано съглашение или различен вид изложение на механизъм, по който това може да се случи. Всеки е допустима фигура за министър председател, в случай че се преценява с избрани правила, задължения, които са поети ”, добави водачът на „ Български напредък ”

По думите партията му ще даде поддръжката си за всеки един от мандатите при ясни правила.

„ Няма да желаеме министри в този кабинет. Ако третият мандат пристигна при нас, ще беседваме с всички партии ”, посочи Янев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР