Няма да има тържествено посрещане на Байерн в Мюнхен след

...
Няма да има тържествено посрещане на Байерн в Мюнхен след
Коментари Харесай

Забраниха на "Байерн" празненства с феновете

Няма да има тържествено посрещане на " Байерн " в Мюнхен след спечелването на Шампионската лига. Снощи хиляди последователи на отбора честваха по улиците на Мюнхен, като множеството от тях бяха с маски или си бяха увили лицата с шалове. През цялото време полицията отправяше предизвестия да се съблюдават ограниченията за попречване на разпространяването на COVID-19.

Сега точно затова няма да се позволява събиране на почитатели на летището, няма да има и церемониален церемониал. Самолетът с тима на " Байерн " се чака да дойде в Мюнхен следобед и делегацията ще бъде посрещната от рейсове и коли на самата писта.

Строгите ограничения внезапно контрастират да вземем за пример с празненствата при спечелването на Купата на България от страна на " Локомотив " (Пд). След мача футболисти и почитатели честваха по заведения, имаше и особено тържество пред общината в Пловдив. В резултат десетки последователи и 11 души от " Локомотив " (9 играчи и двама служители) дадоха позитивни проби за COVD-19.

В " Байерн " обаче си спретнаха уместно празненство в хотела в Лисабон. Голмайсторът на отбора Роберт Левандовски даже си пусна фотография, че е преспал с трофея от Шампионската лига.

Халфът на баварците Филипе Коутиньо пък разгласи, че това е бил последният му мач за отбора. Той игра от август 2019 година като преотстъпен от " Барселона ", само че самият състезател призна, че не е сигурен дали ще остане в испанския клуб, с който има контракт до юни 2023 година Интерес към бразилеца има от " Арсенал ".

Очаква се да напусне и различен халф - Тиаго Алкантара. С него към този момент води договаряния " Ливърпул ", а претенденти са още " Арсенал " и " Манчестър С ". След финала треньорът на " Байерн "  Ханс-Дитер Флик съобщи по адрес на Тиаго: " Той ми сподели, че остава ". След което обаче се засмя и стана ясно, че се майтапи. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР