Няма да има отвод на един от прокурорите, които водят

...
Няма да има отвод на един от прокурорите, които водят
Коментари Харесай

Няма да има отвод на един от прокурорите по делото КТБ въпреки съмнения за неправомерни действия

Няма да има отказ на един от прокурорите, които водят делото " КТБ ". Това реши Специализираният углавен съд, откакто искане за отказ на прокурор Даниела Начева направи юристът на Цветан Василев - Константин Симеонов.

Защитата на Цветан Василев изиска отказ на Начева, тъй като тя е заинтригувана от изхода на делото, защото е взела участие в правенето на раздел 5 от гражданския иск по сагата " КТБ ".

Пред Actualno.com Симеонов сподели, че има скрийншот от файл, на който се вижда, че той е управляван на компютъра на Начева. Доказателство за това са метаданните от файла. " Не е работа на прокуратурата да взе участие в правенето на цивилен искове ", съобщи още той, припомняйки, че този иск е за над 2 милиарда лв..

Въпросният скрийншот по отношение на гражданския иск по делото " КТБ " е разгласява в блога " Войната КТБ ". Там е посочено, че този иск е за спомагателна сума от над 2,5 милиарда евро и, както юрист Симеонов направи, е написано несъгласие по какъв начин по този начин цивилен иск действително се написа от прокурор. Обезщетението се желае от 18-те обвинени по делото - Цветан Василев, Александър Панталеев, Илиан Зафиров, Георги Христов, Георги Зяпков, Елка Стойкова, Елена Инджева, Рангел Стойчев, Светлана Георгиева, Снежанка Велева-Стефанова, Маргарита Голева, Красимир Хаджидинев, Маргарита Петрова, Мария Димова, Борислава Тренева-Кючукова, Цветан Гунев, Румен Симеонов, Славияна Данаилова-Велева.

Главно настоящо лице в блога " Войната КТБ " е неправителствената организация " Ние, жителите ". Зад това Неправителствени организации стои Вера Ахундова. Ахундова е брачна половинка на прокуриста на " Рила Стил " Рауф Ахундов. Още детайлности по тематиката прочетете ТУК.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР