Няма да има ограничения за броя на украинските бежанци, които

...
Няма да има ограничения за броя на украинските бежанци, които
Коментари Харесай

Няма да има ограничения за броя на украинските бежанци на Острова

Няма да има ограничавания за броя на украинските бежанци, които могат да дойдат във Англия, съобщи английският министър Майкъл Гоув.

Оповестявайки детайлностите от нова скица за банкет на бежанци, спасяващи се от съветската експанзия в Украйна, Майкъл Гоув, който дава отговор за жилищното настаняване, изрази вяра, че доста британци ще отворят домовете си и ще одобряват украински бежанци.

Гоув съобщи, че новата скица „ се основава на голямата благосклонност и милосърдие на английския народ и гордата история на поддръжка за най-уязвимите в най-голяма потребност “.

По данни на държавното управление след стартирането на схемата след обед до 21.30 часа нощес 44 000 британци са се записали като претенденти да одобряват украинци в домовете си. Това е втора скица за банкет на бежанци.

Преди това вътрешният министър Прити Пател разгласи „ фамилна скица “, която разрешава на украинци, които имат близки родственици на Острова, да получат визи и да се причислят към тях. Втората скица „ Дом за Украйна “ планува на готовите да одобряват бежанци в домовете си да бъде изплащана помощ от 350 паунда месечно. Тя се отнася и за украинци без каквито и да било връзки с Острова.

Големият проблем обаче продължава да е бавното издаване на визи и строгите инспекции. Правителството е подложено на критика даже от членове на ръководещата Консервативна партия за бавни дейности и великодушни обещания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР