Няма да бъдат налагани глоби на директорите на училища, където

...
Няма да бъдат налагани глоби на директорите на училища, където
Коментари Харесай

Без глоби за директорите, забележки за учениците без маски


Няма да бъдат налагани санкции на шефовете на учебни заведения, където има възпитаници без маски. Това се схванаха шефове и МОН. Повече от два часа продължи срещата в просветното министерство. Стана ясно, че ще бъдат налагани наказания на учениците, които не носят маски в общите закрити пространства или ги носят погрешно.

Санкцията е персонална отговорност на всеки един, който би трябвало да я носи. Когато не желае, то тогава значи, че фамилията има подобен анонс към децата, сподели Диян Стаматов - шеф на 119 СУ „ Акад. Михаил Арнаудов” и ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура. По думите му ще се разчита на напомнянето на учителите децата да носят защитни средства.

По-рано през днешния ден родители още веднъж излязоха на митинг против носенето на маски по коридорите на учебното заведение.

Директорите ще имат право да санкционират възпитаници със забележка, в случай че не носят маски, а в най-тежките и систематични случаи с премахване от учебно заведение.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР