"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим

...
"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим
Коментари Харесай

Божидар Димитров: Кан Кубрат няма да е патерица на ГЕРБ

"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да забележим дали ще се коалираме със Слави Трифонов. Хората в Народното събрание не са елита, това са партийни функционери, неудачници ". Това съобщи пред Bulgaria ON AIR професор Божидар Димитров, основател на политическа групировка "Кан Кубрат ".

"Всичките ни политици произлизат от "Философския факултет " на СУ, от времето на социализма. Тогава беше приета една философия - на марксизма-ленинизма. Всички са марксисти и това е равнището им ", уверен е историкът.

И изясни, че с цел да се ръководи една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни експерти ", сподели Димитров.

"Няма да бутаме държавното управление, ще създадем референдум за Велико национално заседание ", добави той.

Според историка патриарх Кирил не е направил дипломатически гаф, тропането по масата и говоренето му са типични за военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и добави: "Говорих с Валери Симеонов и го посъветвах да се извини. Той трябваше да го направи. Казах му, че не трябва за няколко думи да скапва цяло държавно управление ".

"А другояче никой не видя същинските думи на патриарх Кирил. Той сподели, че България е основала Русия, Русия е артикул на България! Но, в случай че би трябвало да бъдем почтени, и патриарх Кирил и българското държавно управление не са прави. Когато каним, е належащо да каним и останалите нации, взели участие в освобождението на България ", счита Димитров.

А по отношение на ЧЕЗ мнението на бъдещия политик е, че няма значение кой стои зад Гинка. "Ако не беше Гинка, щеше да е Пенка! ", отсече той.

"Ако тя няма потенциал да ръководи ЧЕЗ и станем като дискотека незабавно жандармерийски елементи заемат позициите и стартират да ръководят системата ", предложи проф. Божидар Димитров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР