Няма БСП, няма ГЕРБ, няма Патриоти – който е сгазил

...
Няма БСП, няма ГЕРБ, няма Патриоти – който е сгазил
Коментари Харесай

Румен Гечев: Корупцията прояде България на всички нива, ситуацията е нетърпима

Няма Българска социалистическа партия, няма ГЕРБ, няма Патриоти – който е сгазил закона, би трябвало да носи отговорност. Проблемът е, че по високите етажи на властта не се носи отговорност. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от "БСП лява България " Румен Гечев.

Замерването с такива кметове няма да докара до на никое място, тъй като такива има от всевъзможни цветове, добави той във връзка настояването на ГЕРБ уличеният в злоупотреби кмет на Батак Петър Паунов да подаде оставка.

Ситуацията в България стана нетърпима, корупцията ни е прояла на всички равнища. Българинът няма доверие в никого, защото правосъдната система явно не си прави работата, не организира до дъно дейностите на законите. Какво е отговорен законът, че в един миг съдът взема решение, че даден кмет или министър е почтен при явни за всеки естествен човек груби нарушавания. Често това става на последна инстанция, където решението се взема от трима индивида. Всички споделяме, че би трябвало да почитаме правосъдната система, само че по какъв начин да я почитаме, когато няма резултати, съобщи Гечев.

Едва ли някой българин мисли, че претекстовете за вота на съмнение са неоснователни. Сега съвсем няма осъден никой от висшия пример на властта. Българинът загуби доверие в ръководството, в системата. Трябва да се направи по този начин, че отговорните да си понасят отговорността. Тенденцията корупцията в България се ускорява не може да се търпи повече, акцентира социалистът. В Министерството на здравеопазването да вземем за пример е като виенско колело – там министрите карат по няколко седмици, до момента в който ги заловен в крачка, добави той.

"Ние още не можем да се оправим с първичното разграване на КТБ " – по този начин Гечев разяснява импортирания от депутатите от Движение за права и свободи Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и... към профила, Делян Пеевски Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 година Завършил е гимназия в София и право... към профила и Хамид Хамид законопроект, ориентиран против вторичното плячкосване на КТБ. Все отново всевъзможен опит нещо от КТБ да се избави е добре пристигнал – и 5 млн. да се спасят, отново е добре. Разграбването на КТБ стана пред очите на всички и никой не реагира, сподели още Румен Гечев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР