Някой твърди за друг, че е извършил престъпление. Отива и

...
Някой твърди за друг, че е извършил престъпление. Отива и
Коментари Харесай

Нинова: Завеждам дело срещу Десислава Атанасова и ГЕРБ

Някой твърди за различен, че е направил закононарушение. Отива и го потвърждава. Поканих представителите на ГЕРБ да го създадат и да отидат в прокуратурата и съда. Не отидоха. Ходят по студия и разнасят документи. Единственият отговор в правова страна, който могат да получат е, и го получават през днешния ден – завеждане на дело против тях. Току - що си внесох държавната такса и до края на деня завеждам дело на Десислава Атанасова и солидарно на политическа партия ГЕРБ, тъй като тя показва тяхното мнение.

Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на преднамерено свикана конференция.

Оттук нататък, тези разногласия се вземат решение на плоскостта на правосъдните каузи. То е за всичко, в това число и за корист и манипулиране на мнение на публични органи. Имам поради, че госпожа Атанасова е била осведомена с писмо от основния прокурор, че няма осъществени закононарушения, че има осъществени инспекции и все пак, откакто към този момент е била осведомена, продължи да клюки и да лъже в общественото пространство.

В правова страна, отговорността се носи по правосъден ред. Те ще си я понесат. Всичко, каквото имат да споделят оттук насетне – в Съдебната палата, Софийски градски съд. Заведено е дело от Корнелия Нинова против Десислава Атанасова и цялата политическа партия ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР