Някой търси целенасочена конфронтация с България, така че да спре

...
Някой търси целенасочена конфронтация с България, така че да спре
Коментари Харесай

Политик: Някой търси целенасочена конфронтация с България, така че да спре РСМ по пътя към ЕС

Някой търси целенасочена борба с България , тъй че да спре Република Северна Македония /РСМ/ по пътя й към Европейския съюз /ЕС/, счита водачът на „ Граждански либерален съюз “ в съседката ни Петър Колев в ефира на „ bTV “. Според него това са политици, защитаващи непознати ползи . Той напомни, съгласно което писмеността идвала от македонските земи , като с това целял да провокира борба сред София и Скопие.

„ Международният напън върху политиците и Народното събрание в РСМ е извънредно натоварен в последната седмица половина, тъй като следва гласуването за вписването на българите в Конституцията “ , посочи той и добави, че на всички е станало ясно, че няма по какъв начин РСМ да продължи европейския си път , в случай че не извърши уговорките си към Европейската комисия.

Странно е по какъв начин страна, декларираща добросъседски връзки, не може да се оправи с една футболна среща , акцентира той. Колев си задавал въпроса дали министърът на вътрешните работи не взе участие в блокажа на европейския път на РСМ.

„ Тези произшествия в Македония не са изолирани или битови. Във всеки един ще видите дългата ръка на дълбоката страна “ , съобщи той.

Политикът счита, че протичащото се е безспорна умишлено и целенасочена политика . И добави, че вътрешният им министър няма нито едно разкрито закононарушение, осъществено против българи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР