Някой изкуствено създава напрежението с военните пилоти в авиобазата Граф

...
Някой изкуствено създава напрежението с военните пилоти в авиобазата Граф
Коментари Харесай

Каракачанов: Някой създава изкуствено напрежение в Граф...

Някой изкуствено основава напрежението с военните водачи в авиобазата " Граф Игнатиево ". Учудвам се, че чак през днешния ден са разкрили, че има проблеми с авиацията.

Аз съм споделил каква е моята упоритост - първо поддръжка и рационализация на в този момент съществуваща техника, договаряния за закупуване на нов изтребител. Казвам нов изтребител и съм го казвал доста пъти. Учудвам се, че не са ме чули.

И тези настоявания за нов изтребител - не знам кой им е споделил, че няма да има нови изтребители? Ще има. Но това не са прахосмукачки, които можеш да отидеш да купиш в магазина - плащаш, вземаш и се качваш да караш.

Аз съм ходил преди три месеца в Граф Игнатиево. Първо ще видя какъв е казусът и в случай че има потребност, ще отида отново.

На тези, които приказват единствено за 9 нови изтребителя, задавам въпроса: в случай че зарежем в хангарите 43 самолета, които можем да ремонтираме, ще решим ли въпроса с 9 нови, които ще придобием един ден? Ще решим ли по този начин казуса? Няма да го решим.

Нещата би трябвало да се движат редом - от една страна, поддръжка и рационализация на съществуващата авиация и в това време водене на договаряния за закупуване на нови изтребители.

Това, което съществува в авиацията, е проблем, на който не е обръщано внимание от години. Критично е положение на всички типове въоръжени сили.

Има три плана за рационализация - за нова бронирана машина за пехотата, за строителство на два кораба и за закупуване на нов изтребител. Това ще коства на бюджета 3.5 милиарда, не желая тези неща да стават на тичешком и след време да се окаже, че има пропуски.

Моля проблемите да не се поставят от болната на хубавичко глава. Това, което е правено 25 години, за мен е закононарушение. Защо тогава не са сложили въпроса тези будни съвести, които отхвърлят да летят през днешния ден?!
тагове водач граф игнатиево министър красимир каракачанов  Каракачанов: Някой основава изкуствено напрежение в Граф Игнатиево
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР