Няколко уеб-портала едновременно публикуваха някои от техническите характеристики на готовите

...
Няколко уеб-портала едновременно публикуваха някои от техническите характеристики на готовите
Коментари Харесай

Изтекоха характеристиките на нов бърз мобилен процесор от серията APU AMD H

Няколко уеб-портала по едно и също време разгласиха някои от техническите характерности на готовите за излизане високопроизводителни хибридни процесори APU AMD H-series.
Тези чипове разсейват 45 W топлинна мощ. Това е повече от икономичните APU от серия U (15 W) и по-малко от десктоп хибридните процесори от серия G (65 W).



Демонстрационен слайд на производителя демонстрира някои параметри на APU с показател ZM3301C3T4MFB_36/33_N . Това е квалификационен пример със същите честоти, като при серийно създаваните процесори. Това значи, че продажбите на новите APU скоро ще стартират.



Според тази информация, чипът има четири процесорни ядра и поддържа SMT технологията, удвояваща броя на по едно и също време изпълняваните процесорни указания. Базовата периодичност на ядрата е 3,3 GHz, която в режим XFR Boost се повишава до 3,6 GHz.

Интегрираното графично ядро в чипа ZM3301C3T4MFB_36/33_N е мобилният графичен процесор Vega 11, включващ 704 поточни процесора. Честотата на графичния ускорител не е конкретизирана. Уеб-порталът Techpowerup е на мнение, че това би трябвало да е процесорът Ryzen 5 2400H, тъй като характерностите са прекомерно покрай тези на AMD 2400G.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР