Няколко трика за безпроблемен престой в хотелска стая.Това може би

...
Няколко трика за безпроблемен престой в хотелска стая.Това може би
Коментари Харесай

Няколко трика за безпроблемен престой в хотелска стая

Няколко трика за безпроблемен престой в хотелска стая.

Това може би е един от най-големите кошмари на всеки странник с изтощени очи – влизате в хотелската ви стая, търсите зарядното за телефона из багажа и осъзнавате, че то е останало вкъщи или някъде по пътя.
За благополучие, има едно място, в което можете да включите USB кабел – тв приемника.
В скорошно видео в Instagram, отдадено на триковете, които можете да употребявате при хотелско настаняване, основателят на наличие Армен Адамян показва, че множеството нови тв приемници имат USB портове на гърба си за свързване с разнообразни устройства.

Видеоклипът демонстрира и други трикове за използване в хотелската стая – като изваждане на дъската за гладене, в случай че търсите спомагателна повърхност за работа и няма бюрото – с цел да сте сигурни, че престоят ви ще е безпроблемен.

За тези, които са се сблъскали с досадата от изтичащи бутилки с течност от комплекта за пътешестване, Адамян показва по какъв начин първо да покриете дупката с пластмасова обвивка и по-късно да затегнете капака върху нея, което основава спомагателна преграда и предотвратява приключването.

Той прави и спонтанна подложка за четка за зъби, като обръща хартиена чаша с главата надолу и забива четката в нея.

Създателят на наличие е натрупал над 3.5 милиона почитатели със своите видеоклипове, решаващи проблеми, като „ Как да чистим обувки с картоф “ или „ Как да си създадем бадемово мляко “, написа Travel + Leisure.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР