Няколко теории за произхода на НЛО, които не включват извънземни

...
Няколко теории за произхода на НЛО, които не включват извънземни
Коментари Харесай

Теории за произхода на НЛО, които не включват извънземни

Няколко теории за произхода на НЛО, които не включват извънземни …Първото нещо, което се появява в съзнанието на множеството хора, когато чуят НЛО, е “дехидратираното лице на гладуващ сив извънземен, а може и да е зелен “.Но какво са в действителност са НЛО? Наистина ли са на извънземни цивилизации? Или имат друго пояснение?По-долу ще разгледаме някои теории за произхода на НЛО, които са по-различни от общоприетата. Преценете за себе си, дали те са вероятни …Пътешественици във времетоТова е може би втората най-известна доктрина след тази за „ извънземните “. Идеята, че НЛО могат да бъдат на пътешественици във времето от бъдещето, е обсъждана още веднъж и още веднъж …


 1 600x398 - Теории за произхода на НЛО, които не включват извънземни
Д-р Брус Голдбърг, който е хипнотерапевт, твърди, че е експерт по „ градация на бъдещия живот “. Неговата доктрина е, че НЛО в действителност са пътешественици във времето от далечното бъдеще – хрононавти, и че „ сивите извънземни “ са просто еволюиралите хора.Въображаемото царствоТази доктрина е обвързвана с будистката идея за „ тулпа “ или „ въображаемата действителност “. Подобна е и концепцията за „ имагинерното царство ”.Предполага се, че това различно измерение е резултат от груповото въображение на всички, което постоянно се преплита с тази действителност и води до такива феномени като НЛО, феи, призраци, демони и т.н.А обособени хора имат специфичната дарба да пресъздават това „ царство “, известни още като екстрасенси, визионери и пророци.Четете още: Факти, показващи, че създания от други светове са от дълго време на земятаДемонични същностиЕдно от многото вярвания, което религиозните хора, притесняващи се за „ Последните дни “, постоянно акцентират.Те са склонни да имат вяра, че НЛО и извънземните са „ пропагандна машина за тъмната войска на Сатана “, която се пробва да управлява човешката раса, маскирайки се като извънземни от Космоса, заради което основава свят на безпорядък и безредица.

 2 600x337 - Теории за произхода на НЛО, които не включват извънземни
Обекти от четвъртото измерениеВ Listverse.com е оповестена публикация, откъс от която гласи:„ Представете си плоска низина, на която живеят двуизмерни същества. Те не могат да възприемат нашето трето измерение, само че ние можем да ги забележим. Да кажем, че си пъхнеш пръста в равнината им.От тяхна позиция, ненадейно и необяснимо се е появил обект от нищото. Изглежда им, че трансформира размера и формата си според от това какво тъкмо е напречното сечение на пръста ви в тяхната низина.Когато издърпате пръста си, обектът изчезва и никой не има вяра на двуизмерното създание, което го е видяло, тъй като е „ бил пийнал и постоянно измисля луди истории “.Да, това е опция и в случай че може да се случи на тях, евентуално може да се случи и на нас, когато става въпрос за обекти от четвърто измерение като НЛО. Проблемът е, че към момента няма доказателства за действителен свят на двуизмерни фигури на пръчки или четвърти измерения. ”НЛО са изчезнала връзкаХората, които поддържат правилото на Бръснача на Окъм, настояват, че в случай че НЛО са ултрамодерни галактически кораби, употребявани от напреднала раса от същества, наподобява по-вероятно тези същества да произлизат от Земята, в сравнение с от друга планета.Въпреки, че наподобява доста малко евентуално някакви същества, процъфтяващи на тази повърхнина, да са към момента непознати за нас, хората постоянно комбинират това с теорията за кухата земя и други теории, свързани с криптиди и „ криптоземни ”.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР