Няколко талантливи млади български волейболисти ще имат шанс да се

...
Няколко талантливи млади български волейболисти ще имат шанс да се
Коментари Харесай

Радостин Стойчев развива български таланти в "Модена"

Няколко надарени млади български волейболисти ще имат късмет да се допрян до школата на 12-кратния първенец на Италия - " Модена ". Новият треньор на отбора Радостин Стойчев ще даде опция на трима гении да се включат в подготовката на отбора за идния сезон.

" Ще забележим до каква степен могат да стигнат тези момчета и работа. Ще ги програмираме за след 2-3 години да бъдат подготвени за тима на " Модена ", прави дълготрайни проекти експертът.

Стойчев, който през 2009, 2010 и 2011 година завоюва поредно Шампионската лига с тима на " Тренто ", пое отбора след къса отмора от треньорска активност.

Пред bTV той отхвърли спекулациите за привличане на Матей Казийски в " Модена " и съобщи, че през идващия сезон няма да разчита на български волейболисти.

Бившият народен селекционер се включи в летния лагер на децата от школата " Стойчев-Казийски ", който се организира в Камчия. В него вземат участие 240 волейболисти.

" С упорита работа и качество от страна на треньорите, 3-4 деца от тази школа могат да излязат след няколко години на високо равнище ", оптимист е Стойчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР