Няколко от членовете от Коалиция на почетените се представиха лично

...
Няколко от членовете от Коалиция на почетените се представиха лично
Коментари Харесай

Завършили в чужбина се представят като част от екипа на Петков и Василев

Няколко от членовете от Коалиция на почетените се показаха персонално през днешния ден . Тя бе оповестена от някогашните министри Кирил Петков и Асен Василев в столичен клуб през днешния ден.

Те оповестиха поръчка за независимо явяване на изборите и договаряния с други партии от Народно събрание, с които по-късно може да се направи коалиция, както и вяра да са в Народното събрание със 121 депутата.

Не стана ясно с кои партии се договаря или с кои обособени персони , единствено името на президента Росен Плевнелиев бе посочено като човек, с който се работи добре .

Иначе явните към този момент членове, които през днешния ден са показаха - са:

Деница Симеонова - магистър инженер, 5 година интензивно е работила за развиването на предприемаческата среда в България, обществен бизнесмен, с цел да може да се случва сполучливо бизнесът на младежите. Има опит с английската кралска академия по инженерство, желае България с екипа да се сложи на картата на нововъведенията на световно равнище.

Яна Балникова - 4 месеца част от екипа на МИ, 13 година в аутсорсинг промишлеността, сферата на биотехнологиите и кръгова стопанска система, родом от Габрово.

Калина Константинова , живяла в Овча купел, София, приключила в Съединени американски щати, Англия, икономическо развиване.

Даниел Лорел - Комисия по бистрота в МИ, роден в София, от Русе и Монтана е родът му, има и еврейски корени. Учил е отвън България, приключил в Тел Авив компютърни науки и информатика, кариера високи технологии, Белгия, Израел, Швейцария. " След толкоз години открих, че с моето семейство можем да живеем с децата си в България. Върнахме се преди 10 година Комисията по бистрота откри, че България е извънредно крадена страна и би трябвало да се продължи смяна за това ", счита той.

Никола Минчев - юрист, живее в България, стана ясно, че скоро ще напусне компанията, която работила с ББР.

Асен Василев също разяснява за какво с Кирил Петков са решили да се върнат в България . Посочи проблемите - Ако си оправим инфраструктурата, почистим страната, ще можем да се гордеем с България, каквото е и каквото ще бъде, а освен с българското минало. Това е, което желаеме да създадем - не може един, седем, осем, а всички ние дружно, сподели той.

Кирил Петков заяви, че нови членове не могат да се одобряват през Facebook, защото групите, в които взе участие, са блокирани от хакерска офанзива .

" Всякакви истории ще чуете за нас , никой не е дал право някой да приказва от наше име. Вярвайте ни, след 4 месеца показахме, че имаме смелостта да действаме против най-тежките ползи, имаме смелостта, тимът ще го създадем ", изясни той.

По области в страната са избирани членове за обединението, приключили и в чужбина - Няма област в България, от която да не попълняме листите. Това са младежи, които са били най-хубавите в своя випуск, родом от разнообразни места, всеки от тях е доста съумял, разясни още Петков.

Как ще отстранен корупцията - Кирил Петков изясни, че по времето си на министър на стопанската система е открил, че множеството държавни чиновници на са корумпирани, във всяко институция има по 1-2 индивида, през които минават поръчките, на тези места и няколко борда - би трябвало да се сложат почетени хора . За тях е сигнализирано и където са могли - към този момент са заменени, изясни Петков.

Относно това дали работят с Иван Гешев - не им е другар, само че Асен Василев изрази вяра, че прокуратурата ще ревизира сигналите , които ще подават.

За шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов - той отговори: Резултатите на Национална агенция за приходите приказват за честността му, а компанията му е натрупала задължения, преди да стане неин шеф.
 Леви, десни, Коалиция на почтените със 121 депутата в последващо Народно събрание вижда Кирил Петков
Леви, десни, Коалиция на почтените със 121 депутата в последващо Народно събрание вижда Кирил Петков

Той е безапелационен, че желаят да ръководят и договарят с 6-7 партии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР