Няколко книжарници в Испания вече продават дългоочакваните мемоари на британския

...
Няколко книжарници в Испания вече продават дългоочакваните мемоари на британския
Коментари Харесай

Мемоарите на принц Хари са разпродадени преди официалната премиера

Няколко книжарници в Испания към този момент продават дълго чаканите записки на английския принц Хари, пет дни преди формалната премиера на автобиографията, заяви Българска телеграфна агенция.

  " Spare " ( " Резервен " ) излиза на пазара на 10 януари, само че английският в. " Гардиън " разгласява фрагменти от нея авансово, а кореспонденти на Ройтерс и на други медии съумяха да купят изданието й на испански език в четвъртък

Други опити за покупката на автобиографията били несполучливи. В една книжарница продавачът обяснил, че книгата към този момент е разпродадена. В друга томът бил изложена за продажба, само че изтеглен от чиновниците, откакто кореспондент попитал за какво записките на принц Хари се продават в Испания, преди да са излезли публично във Англия.

Говорител на испанския издател " Plaza y Janes Editores " от Барселона, част от мултинационалния конгломерат " Penguin Random House ", сподели, " че е открита доста ясна процедура " по издаване и продажба на книгата. Според нея томът не може да се предлага преди формалната дата за излизането му на пазара. " Всичко сочи към обстоятелството, че някои клиенти са нарушили уговорката си към издателството и са предложили книгата за продажба преди контрактуваната дата ", добави представителят.
               

Книгата излиза месец след премиерата на  по стрийминг платформата Netflix и чакаме с интерес. В един от епизодите Меган и Хари даже споделиха, че годежът им е бил репетиран и режисиран тъкмо като режисура и че не са могли да кажат истината... до момента.

Въпреки целия медиен звук английската преса не щади младото семейство, което е в спор с престолонаследника Уилям и брачната половинка му. „ Даяна несъмнено би била унищожена от болката, която Хари предизвиква на брат си “ е едно от заглавията, което прави мощно усещане. 

Все още не е ясно по какъв начин разкритията на Хари ще повлияят на обществото. Проучване на YouGov тази седмица сочи, че  65% от интервюираните " не се интересуват въобще " от книгата му, а друга анкета откри, че хората изпитват по-силна благосклонност към Уилям и Кейт, в сравнение с към Хари и Меган.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР