Няколко катастрофи с пострадали хора са регистрирани във Варна само

...
Няколко катастрофи с пострадали хора са регистрирани във Варна само
Коментари Харесай

БМВ помете дете на пешеходна пътека

Няколко произшествия с потърпевши хора са регистрирани във Варна единствено за ден, оповестиха от локалната полиция.

Дете е било блъснато до момента в който пресича на сигнализирана пешеходна пътека. Инцидентът е станал на бул. " Трети март " по здрач в петък, 16 март. Малчуганът е бил ударен от лека кола „ БМВ ”, зад чийто волан е бил 25-годишен варненец. Момчето е получило голям брой контузни пострадвания и комоцио. Настанено е за наблюдаване в болница " Св. Анна ", без заплаха за живота.

Същият ден, към 18.00 часа колоездач пострада при случай на ул. " Верещагин ". След случая, лидерът на колата откарал велосипедиста на посочен от него адрес, без да бъдат известени органите на реда. По-късно 65-годишният мъж потърсил лекарска помощ. Оказало се, че е получил фрактура на шийката на дясната бедрена кост, прегледан е и настанен за лекуване в болница " Св. Анна ".

Непълнолетен варненец пък се потроши, откакто катастрофира с мотоциклет " Хонда " на 16 март, към 12.20 часа. При придвижване по бул. " Христо Смирненски " младежът изгубил надзор над машината, блъснал се в бордюр и паднал в разграничителната линия сред двете пътни платна. Вследствие на случая момчето е получило травми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР