Няколко изненадващи резултата предложи турнира от сериите Мастърс в Торонто

...
Няколко изненадващи резултата предложи турнира от сериите Мастърс в Торонто
Коментари Харесай

Монфис елиминира Циципас в Торонто

Няколко изненадващи резултата предложи шампионата от сериите Мастърс в Торонто тази нощ, откакто Стефанос Циципас, Андрей Рубльов и Александър Зверев отпаднаха във втория кръг на конкуренцията. Французинът Гаел Монфис, който е малтретиран от травми тази година и имаше едвам девет мача в Тура преди началото на шампионата, се показах ужасно против четвъртия подложен Циципас и го победи с 6-4, 6-3.

36-годишният Монфис сподели най-хубавото от себе си против Циципас, който в края на предходната седмица победи в Лос Кабос за 10-та си купа, с цел да запише своята победа номер 350 на твърди кортове. " Знаех, че Стеф е изпълнен с убеденост и ще играе нападателно. Опитах се да върна доста топки, да блъскам тежко топката и да не го оставям да диктува нещата прекалено много. Мисля, че се оправих ", разяснява Монфис след триумфа, след който той изравни салдото си с Циципас на 2-2.

На осминафиналите Монфис ще срещне американеца Александър Вукич, който победи различен представител на Съединени американски щати - Себастиан Корда, в три сета.

Испанецът Алехандро Давидович Фокина даде единствено три гейма на 13-ия подложен Александър Зверев и го победи с 6-1, 6-2, с цел да си уреди среща с номер 3 в схемата Каспер Рууд в идващия кръг. Загуба записа и шестият подложен Андрей Рубльов, който отстъпи на Макензи Макдоналд (САЩ) с 4-6, 3-6.

Световният номер 1 Карлос Алкарас завоюва оспорван дуел с Бен Шелтън с 6-3, 7-6(3) и ще играе с Хуберт Хуркач от Полша в идващия кръг. Вторият подложен Даниил Медведев също е на осминафинал след победа над италианеца Матео Арналди в два сета.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР