Няколко фамилии управляват държавата, като частна стартъп компания. На страната

...
Няколко фамилии управляват държавата, като частна стартъп компания. На страната
Коментари Харесай

Кралев: Надяваме се на спешни избори. Да ги бием едно хубаво, пък после може да говорим с тях

Няколко семейства ръководят страната, като частна стартъп компания. На страната са нужни изрично предварителни избори. Това съобщи депутатът от ГЕРБ и някогашен състезателен министър Красен Кралев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

„ В момента България има потребност от сигурност, непоклатимост и успокоение. Този парламент не може да обезпечи това успокоение на българския народ. Готови сме да участваме в диалозите за справяне с рецесиите, само че това не трансформира безапелационното ни мнение, че не може да се образува устойчиво болшинство и държавно управление в границите на 47 Народно събрание.

Осъзнаваме, че страната се намира в серия от рецесии и нашата парламентарна група оферираше решения. В момента ни ръководи държавно управление в оставка, което не е способно да се оправя с рецесиите, а ги задълбочава”, съобщи Кралев.

Той отхвърли изказванията на Асен Василев, че има напън от непознати посолства да се сътвори евроатлантическа коалиция с присъединяване на ГЕРБ.

„ Българските институции са тези, които взимат решенията. Ние в никакъв случай не сме работили под напън, няма и да го вършим. Ние с нашите евроатлантически сътрудници намерено си говорим”, сподели Кралев.

„ Надяваме се на незабавни избори. Да ги бием едно хубаво, пък след това в случай че имат предпочитание, може да приказваме с тях”, съобщи Кралев.

Относно петорната експертиза за фотосите от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов, Красел Кралев съобщи, че това е било добър ден за българската народна власт. „ Лъжата беше разобличена - няма кюлчета, няма чекмеджета. Знаем от дълго време, че са впрегнати непознати специалисти по черен пиар да работят против нас. Доказа се, че това е цялостна машинация, продължаваме напред”, сподели Кралев.

Кралев разяснява, че за ръководещите правосъдната промяна се „ изчерпва с махането на Гешев и преодоляването на прокуратурата”. „ Единствената им цел е Рашков да стане началник на КОНПИ и да продължат с репресиите”, сподели Кралев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР