Няколко членове на израелското правителство се присъединиха към крайнодясна конференция,

...
Няколко членове на израелското правителство се присъединиха към крайнодясна конференция,
Коментари Харесай

Израелски министри се присъединиха към събиране, призоваващо за презаселване на Газа

Няколко членове на израелското държавно управление се причислиха към крайнодясна конференция, призоваваща за презаселване на Ивицата Газа и окупирания Западен бряг.

Конференцията, проведена от дясната организация Nahala в неделя вечерта и наречена „ Заселването носи сигурност и победа “, прикани за създаване на нови еврейски селища в палестинските територии. Призивът на политиците и деятелите, които се събират в окупирания Източен Йерусалим, пристигна на фона на интернационален напън върху Израел да удостовери, че ще зачита палестинската държавност след края на войната против Газа.

Израел изтегли своите военни и заселници от линията Газа през 2005 година след 38-годишна окупация. Продължава дебатът кой ще ръководи анклава след края на войната, почнала след офанзивите на Хамас против Израел на 7 октомври.

Премиерът Бенямин Нетаняху сподели, че Израел не има намерение още веднъж да поддържа непрекъснато наличие, само че упорства, че Израел ще поддържа надзор по сигурността за неустановен пер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР