Някои зодии имат всичко в живота. Други се радват на

...
Някои зодии имат всичко в живота. Други се радват на
Коментари Харесай

Семейство или кариера? Какво ви е писано да създадете според ЗОДИЯТА

Някои зодии имат всичко в живота. Други се радват на това, което ориста им е подарила. Каквото и да ни сервира животът, би трябвало да сме щастливи с това, което имаме и търпеливо да чакаме това, което следва.

Ако сте...
Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей:
Писано ви е да извършите огромна кариера, която ще ви обезпечи до края на живота ви. Няма да знаете какво са финансовите неналичия и ще обиколите света, позволявайки си каквото ви душа и сърце желае. Очаква ви живот, изпълнен с доста завършения и би трябвало да сте щастливи, че в никакъв случай няма да се притеснявате какво ще сложите на масата си за вечеря. Метафорично и не, тя постоянно ще е отрупана с най-вкусното, което светът познава.
Ще имате блестяща кариера и ще бъдете образец за доста младежи, които ще желаят да съумеят също като вас. И ключът за целият този триумф е освен упоритостта ви, а и разчупеното мислене, което ще ви изстреля на върха.
Има единствено две зодии, за които е малко евентуално да имат единствено един брак и това са Близнаци и Водолей.
Овен и Лъв пък ще имат сродна душа, с която обаче е допустимо да се събират и разделят през целия си живот. Човек не може да има всичко и вие добре знаете това. Обикновено се стремим към това, което желаеме най-силно.
Везни и Стрелец ще имат няколко огромни любови в живота си, които ще ги раздрусат и ще им покажат, че светът не е единствено работа. Семейство е мъчно да основат с безконечните задължения и пътувания.

Ако сте...
Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби
Писано ви е да имате огромно и щастливо семейство. Е, всички знаем, че няма безоблачно благополучие, само че бъдете сигурни, че в никакъв случай няма да сте сами. Ще имате обичта и поддръжката на околните си хора и фамилията ви ще е за образец на доста други. Финансово не постоянно ще сте на върха, ще имате усложнения, само че по-голямо благополучие от любовта и това, което сте основали, няма да имате.
И да не сте точния фамилен вид, не забравяйте, че любовта трансформира. А идването на децата, напълно сменят пейзажа на картинката. Те дават нов смисъл и ви дават нови сили да се борите с живота и да се справяте с всички провокации.
Телец и Риби ще имат и относително сполучливи кариери, които ще градят паралелно със фамилията си. Няма по какъв начин да са отдадени на 100%, за това и няма по какъв начин финансовата страна на нещата да се реши за цялостен живот.
Дева и Козирог имат арт заложби, които сигурно са ключът към трупането на положение. Ако съумеят да запазят усета си, без да прекаляват, тъй като има късмет по този начин да скапват фамилията си.
Рак и Скорпион може да се окажат в доста мъчно финансово състояние няколко пъти в живота си. Винаги обаче ще намират метод да излизат от обстановката като спечелили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР