Някои западни държави, начело със САЩ, които по-рано призоваваха Китай

...
Някои западни държави, начело със САЩ, които по-рано призоваваха Китай
Коментари Харесай

Китай подозира САЩ и съюзниците им в нова политическа акция с Covid

Някои западни страни, отпред със Съединени американски щати, които по-рано призоваваха Китай да се отвори, в този момент още веднъж стартират да постановат ограничаващи ограничения против китайски туристи на съображение, че „ разпространяващият се в страната вирус може да мутира в нови варианти “, твърди в своя позиция радио Китай.

Благодарение на усъвършенстваните противоепидемични ограничения, стопанската система и обществото в Китай се връщат ускорено към своето обикновено положение и това се приветства от мнозина по света, защото ще даде позитивна сила за възобновяване на световния напредък. Редица анализатори виждат в това следващата групова политическа акция на някои западни страни, целящи да обвинят Китай за епидемията и да лимитират развиването му като го изолират от света. Епидемиологично изследване демонстрира, че все още в Китай се популяризират вариантите BA.5.2 и BF.7, които са регистрирани и в целия свят. Това значи, че е допустимо във всяка страна да се появят нови вирусни варианти, споделят анализаторите. Американски епидемиолози смятат ограниченията на Вашингтон за „ безсмислени “. Според тях решението на администрацията на Джо Байдън е „ безразсъдно, неверно и не почива на научни причини “.

През последните три години Китай поддържаше най-строгите противоепидемични ограничения с така наречен политика за " нулев коронавирус ". Същевременно Съединени американски щати и други западни страни непрестанно призоваваха за отварянето на Китай, като го упрекваха, че нарушава правата и свободите на хората, отбелязва радио Китай. Сега, когато Пекин промени политиката си, западни политици и медии още веднъж са недоволни и стартират да популяризират тайни теории, че епидемиологичната обстановка в Китай заплашва останалия свят, се твърди още в обявата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР