Някои вече се завръщат в офисите, а за други работата

...
Някои вече се завръщат в офисите, а за други работата
Коментари Харесай

28 стайлинг идеи с дънките, които ще носим тази есен

Някои към този момент се завръщат в офисите, а за други работата към момента минава като home office и едно от преимуществата на това е, че можем да носим дънки всеки ден. А още с настъпването на сме подготвени да разровим дрешника си, с цел да ги извадим още веднъж. Или пък си намираме мотив да отидем на шопинг за нови.

Въпреки че може би знаете кои модели ви стоят най-добре, ние ще ви покажем кои от тях ще отбележат по-ярко наличие. И в случай че преди една година всички се чудехме по какъв начин да включим настоящите тогава slouchy дънки (които ще продължим да носим), то тази още веднъж ще бъдат необятни, само че с леко разкрояващи се крачоли но 70-арски бохо изискан. При някои разкрояването е единствено в долната част, а при други стартира още от бедрата.
               
на Фев 25, 2020 в 1:35 PST

Заедно с тях настоящи не престават да бъдат и straight моделите с дължина към глезена, които през есента нямаме самообладание да комбинираме с или с мокасини, както и с обичаните си oversize блейзъри в черно или бежово за friday casual дрескод.

Леките прокъсвания по денима също ще виждаме при някои от дънките, които бихме носили през уикенда с кецове и къси жилетки. А в случай че се чудите с какво друго можете да комбинирате, надникнете в онлайн платформата на!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР