Някои от най-дългоочакваните бебета на знаменитости от шоубизнеса проплакаха за

...
Някои от най-дългоочакваните бебета на знаменитости от шоубизнеса проплакаха за
Коментари Харесай

Звездните бебета на 2017 година

Някои от най-дългоочакваните бебета на звезди от шоубизнеса проплакаха за първи път през 2017 година Част от новородените се трансфораха в сензация още преди появяването си на бял свят, макар напъните на родителите им да ги опазят от прекомерния интерес от страна на медиите и почитателите.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
На 2 януари американската певица Джанет Джексън роди първото си дете на 50-годишна възраст. То е момченце и се споделя Еиса. Малката сестра на Краля на поп музиката Майкъл Джексън заяви за бременността си през октомври 2016 година Баща е катарският милиардер Висам ал Мана.



Холивудският артист Джордж Клуни и брачната половинка му правозащитничката Амал Клуни се снабдиха с близнаци на 6 юни. Бебетата Ела и Александър са първите деца на двойката, която съобщи, че не има намерение да усилва повече фамилията си. В медиите 56-годишният Джордж Клуни се похвали какъв брой добър " отговорник по памперсите " е станал. Актьорът, който е избиран два пъти за най-секси мъж на планетата, се ожени за Амал през 2014 година във Венеция.



През юни беше обявена и огромната вест за раждането на близнаците на Бионсе и Джей-Зи. Тя беше подета от всички медии, макар че майката и бащата не разкриваха нито имената, нито точната дата на раждането или пола на бебетата. Едва месец по-късно певицата заяви, че момиченцето и момченцето са родени на 13 юни, като разгласява първата им фотография. Тогава тя оповести и имената им - Руми и Сър Картър. Бионсе и брачният партньор й Джей-Зи имат още една щерка - 5-годишната Блу Айви.

Лятото донесе благополучие и на още един " върл ерген " - Адам Клейтън. Басистът на групата " Ю Ту ", който е на 57 години, стана татко на момиченце през юли. Със брачната половинка му бразилката Мариана де Карвальо избраха името Алба за новороденото. Адам и Мариана подписаха брак в Дъблин през 2013 година Преди музикантът беше благоприятен за супермодела Наоми Кембъл.

За първи път родители през годината станаха звезди, като Махершала Али, Шон Пол, Брадли Купър, Джулия Стайлс. Актьорът Махершала Али посрещна първородния си наследник през февруари. Той заяви новината, като качи фотография на брачната половинка си Аматус в Инстаграм с бебето в болничната стая. Към фотографията той написа " Бари Наджма Али 22.2.17 ". Актьорът, който е на 42 години, нашумя с присъединяване си във филмите " Лунна светлина " и " Скрити цифри ".



Друг благополучен баща през същия месец беше рапърът Шон Пол. Бебето се роди на 26 февруари. Музикантът и брачната половинка му Джоди кръстиха сина си Леви Блейз. В изявление преди появяването на новороденото момченце артистът призна, че ще би трябвало да почисти речника си от " нецензурните приказки ".

Новината, че артистът Брадли Купър и съветският супермодел Ирина Шейк са станали родители, беше обявена през април. Малката Лий е първо дете за 42-годишната кинозвезда и 31-годишния модел на " Викторияс сикрет " и сп. " Спортс илюстрейтид ". Двойката пазеше в загадка раждането ѝ.

Американската актриса Джулия Стайлс, позната с функциите си във филми от екшън поредицата за Джейсън Борн, роди първото си бебе на 20 октомври. Стръмър Нюкум Кук е дете от брака й с оператора Престън Джей Кук. Сватбата на двойката беше през септември. За някои от звездите 2017 година беше ознаменувана с появяването на следващия член на фамилията им.

Бившата членка на " Спайс гърлс " Гери Хорнер подари брачна половинка си Кристиан със наследник през януари. Тя отдаде респект към умрелия предходната година реализатор Джордж Майкъл, като кръсти бебето си на него. Детето й се споделя Монтагю Джордж Хектор Хорнер. Певицата има и 10-годишна щерка Блубел от връзката си с филмовия продуцент Саша Джервази, а брачният партньор ѝ Кристиан има 3-годишна щерка от предходна връзка. Гери и Кристиан Хорнер, началник на екипа на " Ред бул " във Формула 1, подписаха брак през май 2015 година в Уобърн, Англия. Шаферка им беше Блубел.



На 20 януари Мел Гибсън стана татко за девети път. 27-годишната му другарка Розалинд Рос му роди наследник - Ларс. Детето е първото за някогашната професионална ездачка. Актьорът има 8-годишна щерка Лусия от някогашната си другарка Оксана Георгиева, както и седем деца от някогашната си брачна половинка Робин - 37-годишната гримьорка Хана, 35-годишните близнаци Едуард и Крисчън, 32-годишния Уилям, 29-годишния Луис, 27-годишния Майло и 18-годишния Томас.

Като става въпрос за многочленни фамилии, Хелън Ласикан, брачната половинка на продуцента и артист Фарел Уилямс, роди три близначета през януари. Освен тях, двойката има 8-годишен наследник Рокет. Имената на бебетата още се пазят в загадка. Те евентуално не са елементарни, съдейки по избора на име за първородното им дете. Фарел сподели, че с половинката му са следвали индианска традиция.

" По същия метод, по който индианците назовават децата си на естествена мощ, животно или буря, ние го нарекохме на направена от индивида машина, предопределена да върви нагоре, да се издига ", изясни изпълнителят.





Актрисата Зоуи Салдана, която е на 38 години, разгласи през февруари раждането на третото ѝ дете - момченцето Зен. Звездата е омъжена за италианския художник Марко Перего от 2013 година Те имат още двама близнаци - Боуи и Сай, които се родиха на идната година.



Колежката от киното на Салдана Натали Портман роди почти по същото време второто си дете. Амалия се появи на 22 февруари и донесе благополучие на актрисата и френския хореограф Бенжамен Милпие, които имат и 6-годишен наследник Алеф. Отново второ дете и още веднъж момиченце роди през март и френската актриса Марион Котияр. Заедно с дългогодишния ѝ сътрудник Гийом Кане имат 6-годишен наследник Марсел.

Приблизително по същото време беше обявено, че звездата от кино лентата " Жената знамение " Гал Гадот е родила. " Сега към този момент сме четирима, откакто на бял свят се появи Мая ", написа тя в Инстаграм. Нейн брачен партньор е Ярон Версано, с който имат и щерка на 6 години, кръстена Алма. През април артистът Ронан Кийтинг и брачната половинка му Сторм посрещнаха първородното си дете, като резервираха в загадка пола и името на бебето. Това е четвъртото дете на изпълнителя. Той има две дъщери - Миси и Али, и един наследник - Джак, от първия си брак с Ивон Конъли, с която се разведоха през 2015 година

Таша Макколи, брачната половинка на артиста Джоузеф Гордън-Левит, роди второто им дете през юни. Двамата имат 2-годишен наследник и се стараят да пазят персоналния си живот от непознатото любознание поради него. Звездата от киното съобщи, че би желал да даде опция на децата си да изберат дали желаят да са известни. Той добави, че ще пази персоналното им пространство, до момента в който пораснат.

Една от най-потайните бременности имаше актрисата Кери Мълиган. Със брачна половинка ѝ Маркъс Мъмфорд по този начин и не оповестиха, че чакат бебе, само че през юни Кери беше забелязана в Лондон с значителен стомах. По аления килим на кинофестивала в Торонто месеци по-късно, тя мина без бебешкото си коремче. На въпрос на публицист на конференцията по какъв начин се усеща като майка на две деца, актрисата отговори: " Хубаво е, благодаря ". Семейството има момиченце на две години, което се споделя Ивелин.

Комикът Кевин Харт разгласи, че му се е родил наследник през ноември и с майката Енико са го кръстили Кензо. Харт има две деца от предходна връзка. Ако е правилно, че детето носи благополучие, а внукът - двойно по-голямо благополучие, за част от звездите годината в действителност ще е паметна. Главната редакторка на сп. " Вог " Ана Уинтур стана баба за първи път. Каролайн се роди на 28 март и е щерка на Чарли Шафър, сина на повелителката на модата, и брачната половинка му Лизи.

Четвъртото внуче на вокалиста на рок групата " Аеросмит " Стивън Тайлър проплака за първи път на 10 май. Дъщеря му Мия и брачният партньор ѝ Дан Хейлън станаха горди родители. Те кръстиха новороденото си момче Акстън. Стивън Тайлър има внучета и от другата си щерка Лив Тайлър. Тя има 12-годишен наследник Майло от брака си с Ройстън Лангдън, 2-годишен наследник Сейлър и 1-годишна щерка Лула от сегашния си брачен партньор Дейвид Гарднър.

Догодина пелени ще сменят 62-годишният артист Роуън Аткинсън и 33-годишната му другарка Луиз Форд, Ким Кардашиян и Кание Уест, Джеймс Кордън и брачната половинка му Джулия, Робин Тик и 22-годишната му другарка Ейприл.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР