Някои жени обожават по-дълбокото проникване по време на секс, за

...
Някои жени обожават по-дълбокото проникване по време на секс, за
Коментари Харесай

Пробвайте тези 3 пози за интензивни оргазми

Някои дами обожават по-дълбокото навлизане по време на секс, с цел да имат интензивни оргазми, до момента в който някои безусловно го ненавиждат.
Преди да стигна до същинската част „ по какъв начин да имам бездънен проникващ секс “, би трябвало да разгледаме някои значими фундамента, с цел да сте сигурни, че изцяло разбирате за какво това може да бъде суперприятно и да подарява дамите с интензивни оргазми. Но също по този начин за какво дълбокото навлизане от време на време може да бъде мъчително за по-нежната част от човечеството.
”Дълбокото място ” на влагалището е известно като челен форникс, от време на време наричано и A-точка. То се намира тъкмо над шийката на матката.
Ако сътрудникът ви го подтиква вярно посредством надълбоко навлизане, то няма по какъв начин да не се гърчите от кеф. Но в случай че мъжът не знае какво прави, тогава той ще блъска безпощадно по шийката на матката ви.
Това може да бъде необикновено мъчително и да спре секса по средата на нищото.
Когато вие или мъжът измененията ъгъла на влизане на неговия пенис, тогава ще се промени силата на напън, който той оказва върху шийката на матката и дълбокото ви място.
Не забравяйте, че връзката е от решаващо значение, когато става въпрос за добър секс въобще.
Когато вършиме секс с надълбоко навлизане, уверете се, че сте задоволително влажни и възбудени, тъй че той елементарно да се плъзга във вътрешността и на открито. Не забравяйте постоянно да употребявате лубриканти на водна основа, в случай че употребявате латексови презервативи, защото смазващите субстанции на маслена основа разграждат каучука и могат да причинят скъсване на кондома.
Трите най-хубави позиции за секс с надълбоко навлизане, които ще ви подарят интензивни оргазми

1. Поза „ Жокей “
Позицията на жокей е страхотна, в случай че обичате надълбоко проникващ секс, като в същото време не се изисква да участвате интензивно. Легнете по стомах с прави и събрани крайници. След това сътрудникът ще ви разкрачи, застанал на колене и ще влезе във вас. Той може да контролира ъгъла на влизане с коленете си. Може да промени напълно ъгъла на влизане, като легне върху вас. Може също по този начин да измененията ъгъла, под който той влиза във вас, като вирнете дупето във въздуха или го приближите по покрай матрака.

2. Поза „ Костенурка “
Тази надълбоко проникваща позиция включва легнало лице надолу с колене под корема, когато той влиза откъм гърба. Костенурката е страхотна, в случай че обичате надълбоко навлизане и пенисът не е с особена величина и дължина. Легнете върху сгънатите си колене и вирнете дупето по-високо. Трябва да образувате „ черупката ” на костенурка. По този метод сътрудникът ви ще влезе с лекост откъм гърба и ще му е елементарно да хване кръста ви с ръце, с цел да се придърпа по-дълбоко от нормално.

3. Поза „ Наковалня “
За тази надълбоко проникваща поза би трябвало да легнете по тил с вдигнати крайници във въздуха, до момента в който той влиза с лице към вас. Сложете стъпалата си върху раменете му. Но в случай че не сте доста гъвкави, тогава това състояние ще нарани малко краката ви. Помнете обаче, че дълбокото навлизане по време на сексуален акт не е за всеки, защото всички сме построени по друг метод. Някои дами могат да имат доста малко или неотзивчиво „ надълбоко място ”. Други просто избират стимулация на G-точката, която не изисква дълъг пенис. А трети са почитатели на клиторалната стимулация. Повечето обаче избират композиция и от трите.

Ключът е да разберете на какво се радвате най-вече вие и вашият сътрудник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР