Някои известни личности оличат да си сменят имената. Псевдонимите са

...
Някои известни личности оличат да си сменят имената. Псевдонимите са
Коментари Харесай

Вярвате или не, имената на тези звезди не са тези, които знаете

Някои известни персони оличат да си сменят имената. Псевдонимите са значима част от имиджа им, а от време на време смяната е даже наложителна. Има много известни персони, които стават известни със напълно друго име. Много са хората, които знаят, че Мерилин Монро е име, измислено от филмовото студио, в което Норма Джийн Мортънсън стартира за първи път работа като актриса. Първото име е на звездата на Бродуей Мерилин Милър, а също по този начин и на нейната баба, а фамилното име е моминското име на нейната майка. 

Виж още:

Дженифър Анистън в действителност не се споделя по този начин! Истинското име на актрисата е Дженифър Лин Анастасакис. Името ѝ идва от татко ѝ Янис Анастасакис, който е роден на остров Крит в Гърция. След като цялото ѝ семейство се мести в Америка, вземат решение да трансформират семейството си на Анистън, с цел да бъде по-лесна за изговаряне, пишат от Edna.bg.

Меган Маркъл - Рейчъл Меган Маркъл - първото име на херцогинята на Съсекс в действителност е Рейчъл, само че тя избира Меган, тъй като майка ѝ я е наричала Мег като дребна.

Блейк Лайвли - Блейк Елендър Браун - актрисата е решила да вземе презимето на майка си Илейн Лайвли.

Ема Стоун - Емили Джийн Стоун - при започване на кариерата си звездата осъзнала, че името Емили Стоун е към този момент заето от друга нейна колежка.

Виж още:

Джиджи Хадид - Йелена Ноура Хадид - майка ѝ Йоланда сама е измислила този къс прякор за щерка си.

Ирина Шейк - Ирина Шейклисламова - съветският супермодел е трябвало да промени леко семейството си, с цел да бъде по-лесна за писане и произнасяне.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР