Някои хора се раждат богати, други забогатяват с късмет, а

...
Някои хора се раждат богати, други забогатяват с късмет, а
Коментари Харесай

8 вредни навика, които ти пречат да забогатееш

Някои хора се раждат богати, други забогатяват с шанс, а трети си скъсват задника от работа и най-после нищо. Ако мислите по този метод, то ще се наложи да ви разочароваме - в никакъв случай няма да станете богати! Докато не изкорените нездравословните привички от главата си в никакъв случай няма да забогатеете и да реализирате фантазиите си в професионален проект.
Вреден табиет №1
Търсите повода за неуспеха си в различен. Престанете да се оправдавате и поемете отговорност за дейностите си. За да се усъвършенстваш в персонален и професионален проект би трябвало да осъзнаеш грешките си и да се учиш от тях. Най-добрият преподавател в живота в ПРОВАЛЪТ.
Вреден табиет №2
Бедните хора не обичат да рискуват. Донякъде това е обяснимо, тъй като, когато не разполагаш със солидни средства, е мъчно да " хвърлиш " едни пари, с цел да пробваш. Бизнесът е за тези, които не се опасяват да рискуват. Преценете добре обстановката, анализирайте и поемете риска! Може би триумфът е на една ръка разстояние?
Вреден табиет №3
Бедният човек не обича да заплаща или, в случай че го направи - гледа да мине допустимо най-тънко. Той избира да направи нещата самичък, вместо да се възползва от услугите на експерт. Не влага в образования и в случай че посети някой семинар, то той най-вероятно ще е безвъзмезден.
 Най-богатата жена в света за 2020 година е на 94 година Най-богатата жена в света за 2020 година е на 94 година
Краят на годината е време за равносметки и, несъмнено, за ранглисти. Порталът „ Яндекс “ хвърля взор към един не толкоз по...
Вреден табиет №4
За да постигнеш финансов триумф би трябвало да имаш проект за деяние. Правилно да управляваш парите си и да не ги пилееш напразно. Няма по какъв начин да натрупате капитал, без да отделяте някаква част от приходите си.
Вреден табиет №5
В търсене на бързата и лесна облага човек си затваря очите за вероятностите, които се откриват пред него в дълготраен проект.
Вреден табиет №6
 6 неща, които Бил Гейтс има в дома си, а вие - не 6 неща, които Бил Гейтс има в дома си, а вие - не
Бил Гейтс е американски програмист и предприемач, както и един от създателите на „ Майкрософт “. Той е един от най-богатите хо...
Милиони хора по целия свят работят скапана работа, която не харесват. Когато вървиш с отвращение в офиса няма по какъв начин да очакваш да постигнеш кариерно развиване и по-добро възнаграждение. Понякога събитията го постановат, само че единствено от теб зависи да направиш първата крачка към смяната!
Вреден табиет №7
Най-ценният запас на този свят не са парите, а времето! Богатите хора го знаят и го ценят повече от златото! Те стават рано и възнамеряват деня си. Наемат хора, които свършат работата вместо тях, с цел да им спестят време. Това време могат да употребяват, с цел да изкарат спомагателни приходи или просто да се насладят на живота!
Вреден табиет №8
Четете автобиографии и се вдъхновявайте. Извлечете максимума от тях, само че не се заблуждавайте, че ще същите триумфи, в случай че повтаряте стъпките им. Това, че някой е станал милионер от биткоини или акции, не значи, че и вие ще съумеете да се реализирате в тази сфера.
 
Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР