Някои хора са убедени, че манифестирането е сигурен начин човек

...
Някои хора са убедени, че манифестирането е сигурен начин човек
Коментари Харесай

Визуално табло – начин да сбъдвате мечтите си

Някои хора са уверени, че манифестирането е сигурен метод човек да сбъдва своите фантазии и да реализира задачите си. Един от най-популярните способи за манифестиране е благодарение на образно табло.
Какво съставлява образното табло?
Визуалното табло или още образна дъска съставлява колаж от изображения или думи, които стимулират човек към съответни цели. Когато дадете физически образ на фантазиите си, е по-вероятно да следвате съответния път, който да ви заведе до тях. Ето за какво може да се каже, че образното табло е като компас, който ви води към превръщането на най-съкровените ви стремежи в действителност.
Как работи образното табло?
Ако сложите фотография на желан дом или пък кола на своето образно табло, това никога не ви подсигурява сдобиването с тях. Все отново образното табло не прави чудеса. То е там, с цел да ви припомня всеки ден за какво упоритата работа и вашите старания си заслужават. Визуалното табло също по този начин оказва помощ в моменти на неустановеност – изключително когато има трудности пред вас. То ви дава фокус и сили да продължавате.

Прочетете още:

 Добави изложение
Как да си извършите образно табло?
Първа стъпка: Помислете за задачите си

На първо място – помислете доста добре какви са вашите цели. Какво в действителност желаете и от какво в действителност се нуждаете, с цел да бъдете щастливи? Колкото по-специфични сте за себе си, толкоз по-добре. Всяка конкретика ще ви даде и по-голяма изясненост по какъв метод би трябвало да действате, с цел да превърнете фантазията си в действителност.

Втора стъпка: Големите три въпроса

Обикновено хората правят оценка качеството на живот, като задават и дават отговор на следните въпроси:
От какво се състои положителният живот? Какво прави живота прелестен и струващ си да се живее? За какво ще скърбя преди да умра?
 Добави изложение

Отговорите на тези въпроси могат да ви дадат ясна визия за това по какъв начин да живеете съгласно вашите упования. Тези въпроси обаче са много комплицирани. „ Искам да пребивавам добър живот “ е доста неразбираема цел и не прави работа за образното табло. Какво съответно за вас е „ добър живот “, какво желаете да постигнете и притежавате? Най-добре разделете трите въпроса на по-малки провокации, които може да постигнете на разнообразни стадии от живота си. Например:
Какво желая от кариерата си? Какви стъпки би трябвало да подхваща, с цел да реализира фантазията си? Кои умения ще подобрят опциите ми за работа или ще ме създадат по-щастлив в дълготраен проект? Каква връзка желая? Какво би трябвало да направя, с цел да срещна подобаващ сътрудник или да запазя този, с който към този момент съм и се усещам добре? Какво се оставя след себе си? Как хората ще ме запомнят след гибелта ми?

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР