Някои хора казват, че успехът е в малките неща и

...
Някои хора казват, че успехът е в малките неща и
Коментари Харесай

Три ежедневни навика, с които да привлечете успех и щастие

Някои хора споделят, че триумфът е в дребните неща и са изцяло прави. В тази публикация ще ви споделим за три ежедневни навика, с които може да си помогнете за това да станете сполучливи: 
1. Посочете на глас позитивните изказвания
 Характеристика на сполучливата модерна жена Характеристика на сполучливата модерна жена
Това е тази жена, чиито очи свидетелстват за мощ. В същото време очите й предават нейния взор към света, нежността, която изпитва къ...
Ако си разкажете историята, която желаете да чуете, спрямо отрицателната действителност на протичащото се, ще получите търкаляне на манифестната топка. Утвържденията са изговорени думи, които основават вярвания, а убежденията по-късно основават нашата действителност. Помислете за това: в случай че непрестанно мислите „ Никога няма да стана богат “, какъв брой евентуално е да станете богати?
Първата стъпка, която би трябвало да предприемете, е да разпознаете отрицателните си мисли и по-късно да излезете с позитивно удостоверение, което е по едно и също време правилно и това, което желаете да деянията. Заявете го в позитивното и настоящето време. Ако се чувствате неприятно, казването „ Искам да бъда проспериращ “ е добра първа стъпка, само че казването „ Изобилието тече към мен елементарно “ е безпределно по-силно. Ако се чувствате самотни, бихте могли да кажете: „ Ще се влюбя някой ден “, само че би било още по-добре да кажете: „ Истинската ми обич и се срещаме в съвършения миг “. Не е задоволително единствено да мислите тези утвърждения, би трябвало да ги кажете на глас, с цел да прекъснете цикъла на отрицателното мислене и да замените тези отрицателни убеждения, които държите, със мощни мощни. Само тогава ще живеете същински благополучен живот. Изказвайте своите изказвания на глас всеки ден, до момента в който се подготвяте да започнете деня си и ще започнете да виждате същински промени в живота си с от ден на ден и повече добрина, идващи по пътя ви. 
2. Пишете в дневник за признателност
Дневник за признателност е книга, в която записвате защо сте признателни и позитивните планове, които имате за в бъдеще.
 Кой е най-щастливият месец за всяка зодия Кой е най-щастливият месец за всяка зодия
Всеки има както положителни, по този начин и неприятни дни в живота си. Но астрологията дава отговор на въпроса кой е най-благоприятният месец в годината з...
Процесът е елементарен. Сутрин или вечер седнете с дневника си и напишете две страници. На първата страница напишете защо сте признателни в живота си сега. Например „ Обичам невероятните си другари “ или „ Толкова съм благополучен, че имам добра работа “. На втората страница напишете желанията си за признателност, нещата, които желаете в живота си. Тайната на това е да ги пишете по този начин, като че ли към този момент са тук. Например, в случай че желаете да започнете сполучлив бизнес, напишете „ Толкова съм признателен за моя проспериращ нов бизнес “. Процесът на писане на това в настоящо време мощно задейства вашата демонстрация. Правейки това всеки ден ще провокира удивителни позитивни неща, които ви предстоят и ще ви хареса да погледнете обратно във вашия дневник нещата, които сте показали от този момент, които в миналото са били единствено стремежи и фантазии.
3. Говорете позитивно
Този финален от време на време е най-трудният табиет за разбиране. Много пъти имаме навика да се оплакваме от нещата, които се объркват в живота ни, на другите. По някакъв метод това недоволство (и комфортът, който получаваме, когато се оплакваме на приятелите и фамилията си) ни кара да се усещаме по-близки с околните си. Когато обаче приказваме за живота си негативно пред другите, ние просто укрепваме нещата, от които се оплакваме, и активираме приемането на повече от тези отрицателни неща. Проверете себе си. Оплаквате ли се, че нямате задоволително пари, обич, триумф? Всеки път, когато се хванете да вършиме това, спрете се и разкажете историята по друг метод. Например, в случай че казвате: „ Продължавам да излизам на срещи с цялостни загубеняци “, спрете се и поемете историята в друга посока. Бихте могли да добавите нещо като: „ Може да не траквам с хората, с които се срещам в този момент, само че това ми оказва помощ да схвана какво е значимо за мен. Може да не са подобаващи за мен, само че в случай че продължа, в действителност ще го направя усилвам възможностите си да се срещна с някого, с който се свързвам.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР