Някои бързо се настроиха на зимна вълна, но на други

...
Някои бързо се настроиха на зимна вълна, но на други
Коментари Харесай

Тенденция назаем: зелени сенки

Някои бързо се настроиха на зимна вълна, само че на други им трябват малко повече тласъци, с цел да оцеляват в студа. И цветният грим може да е измежду тях. А какъв по-декемврийски и коледен цвят от зеленото? Сенките в този цвят се завръщат триумфално, само че има няколко потребни трика, които да съблюдаваме при използването им, с цел да не изглеждаме като човек, отиваш на празненство за Хелуин.

View this post on Instagram
Happy Birthday to the amazing @gisele!!!

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Jul 20, 2018 at 8:21am PDT

Правилното зелено

Петролено, смарагдово, маслинено, каки и даже тюркоазено - зеленото има доста нюанси и е значимо да подберем този, който отива на цвета на кожата и на очите ни. Гримьорите настояват, че маслиненото (кафяво-зеленикаво) отива съвсем на всички.

View this post on Instagram
For @peopleschoice last week @kendalljenner // @hairinel #makeupbymaryphillips

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips) on Nov 19, 2018 at 4:06pm PST

Матово или ослепително

Завършекът на сенките е въпрос на усет. Въпреки това матовите за по-подходящи за всекидневието, както и за тъй наречените опушен грим. Металическите пък прибавят доза тържественост. Но нали идва Коледа - няма проблем да ги носим и денем.

View this post on Instagram
Thanks @vogueparis for featuring one of my favourite makeup looks today! Link in Insta Story. Shout out to @ashleygraham for being such a beautiful Makeup Muse! #TobiMakeup Hair @davidlopezzz

A post shared by TOBI MAKEUP (@tobimakeup) on Nov 29, 2018 at 3:09pm PST

Зелени сенки + неутрално червило

Правилото за съчетанието на ярките цветове в облеклата се ползва и в грима - в случай че сме употребявали по-крещящ цвят на очите, устните би трябвало да са неутрални.

View this post on Instagram

A post shared by Grace Elizabeth (@lovegrace_e) on Oct 21, 2018 at 6:26am PDT

Нанасяне съгласно формата на очите

Ако сме късметлии имаме очи с бадемова форма, можем да нанасяме сенките както на горния клепач, по този начин и в основата на миглите на долния. Ако очите ни са по-малки или пък надълбоко поставени, би трябвало да запазим зеленото единствено за горния клепач.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР