Някогашната топ мацка и носителка на короната на „Мис България“

...
Някогашната топ мацка и носителка на короната на „Мис България“
Коментари Харесай

Петър Бакърджиев преобрази жена си, журналистът от bTV направи от Гергана Гунчева...

Някогашната топ мацка и носителка на короната на „ Мис България “ Гергана Гунчева изцяло е загърбила суетата. Красавицата реши да слезе от подиума, с цел да се захване с публицистика и тъкмо в тази сфера откри любовта на живота си – сътрудника си Петър Бакърджиев. Скромният състезателен водещ обаче съумя изцяло да я отдели от светската суетност и да я трансформира в кротка стопанка и майка за образец, която вместо от фешън марки се вълнува от пюрета и забавачници, твърди „ Таблоид “.

От към година Гергана се е отдала на майчинството си и дума не обелва за връщане на работа . След като размени модата със спортната публицистика, тя напълно се е посветила на значимите за себе си неща – спокоен и спокоен живот с обичания си мъж – водещия Петър Бакърджиев. Двамата се познават около интереса си към волейбола. Срещат се в залата, до момента в който вършат репортажи за разнообразни медии. Това обаче не им пречи много да се сближат – сякаш под предлог, че ползата им е напълно професионален. Приятели ги увещават, че са един за различен, и очевидно не бъркат, тъй като години по-късно двамата са семейство и имат двама синове.

След познанството на Бакърджиев с Гунчева обаче съмненията дали да е с някогашната му - Виктория Петрова, изчезват. Само няколко месеца след първата му среща с миската двамата се местят в общ дом и издават, че ще стават родители на момченце. Първородният им наследник се появява на 8 април 2014 година и получава името Самуил. Точно когато майка му се връща на работа в малкия екран, пък научава, че е бременна с братчето му Максим, който се появява напролет на 2017 година Това постанова някогашната моделка дефинитивно да вземе решение, че е по-добре да се концентрира над фамилията си, вместо да се захване с кариерата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР