Някога чудили ли сте се дали упражненията, които правите, ще

...
Някога чудили ли сте се дали упражненията, които правите, ще
Коментари Харесай

В перфектна форма само с три упражнения


Някога чудили ли сте се дали упражненията, които вършиме, ще ви дадат най-хубавите резултати за тялото ви? Ами не търсете повече! Тези три извършения дават отлични резултати за тялото на всяка жена и не изискват участие във фитнес зала или първокласно съоръжение. Направете ги част от вашата рутина и ще бъдете в съвършена форма единствено за 10 минути дневно.
Клекове


Защо са ефикасни? Клековете супер ефикасни, тъй като ангажират повече мускули от всяко друго придвижване. С тях работите върху бедрата, подколенните сухожилия, коремните мускули и мускулите, които поддържат гръбнака ви. Не се нуждаете от никакво съоръжение, с цел да изпълнявате клекове, само че постоянно имате опция да добавите дъмбели и/или топка за непоклатимост, с цел да ги извършите предизвикателство. Изпълнете 1-3 серии от 8-15 повторения.
Дъмбели за една ръка


Това е най-лесният метод да изглеждате по-слаби и да подобрите стойката си. Заоблените плещи са постоянно срещани при дамите, когато тежестта на гърдите издърпва раменете напред и мускулите на горната част на гърба са слаби. Повечето дами упражняват единствено това, което считат за „ проблематично “ или това, което могат да видят в огледалото, да вземем за пример мускули в предната част на тялото. Но укрепването на мускулите на гърба може да помогне за възстановяване на стойката. Това упражнение също по този начин е ориентирано към няколко групи мускула едновременно: бицепсите, раменете, ромбоидни мускули, което ще помогне за възстановяване на общата мощ на горната част на тялото, в това число и стягането на коремните мускули и отслабването в тази област. Правете по 1-3 серии от 8-15 повторения.

Как?

Хванете един дъмбел в дясната си ръка, дланта е обърната към тялото. Пристъпете напред с левия си крайник. Свийте лявото коляно и изпънете десния крайник обратно. Подпрете левия си лакът предния (левия) крайник. Опитайте се да създадете плосък тил. Дръжте горната част на тялото постоянна със стегнати коремни мускули. Вдишайте. С дясната длан, обърната към тялото, „ гребете “ дъмбела нагоре допустимо най-високо (към подмишницата), до момента в който лакътят сочи обратно. Издишайте. Бавно спуснете дъмбела назад надолу, до момента в който ръката се изправи, само че лакътят не се заключи, с цел да завършите едно повтаряне. Завършете един комплект и сменете страните.
Каране на колело на земята с преса


Има доста проучвания за успеваемостта на разнообразни извършения за стомах. Повечето специалисти са съгласни, че до момента в който коремните преси са положителни, прибавянето на някои елементарни детайли може да ги направи още по-добри. Това е мястото, където идва коремната преса с велосипед. Въз основа на ЕМГ проби за активиране на мускулите, коремната преса с велосипед е едно от най-ефективните съществени извършения, които работят за корема, косите мускули и бедрата. Необходима ви е единствено постеля. Правете по 1-3 серии от 20 повторения.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР