Някъде между работата, грижите за дома и семейството, модерната жена

...
Някъде между работата, грижите за дома и семейството, модерната жена
Коментари Харесай

Красиви съвети за заети жени

Някъде сред работата, грижите за дома и фамилията, модерната жена се стреми да откри време да наподобява красива. Вижте нашите потребни препоръки за заети дами.

За да не губите заран време в търсене на козметиката, която ви би трябвало, купете си функционален органайзер за козметика. Така всичко ще ви е подръка, а когато приключите, няма да наподобява по този начин, все едно вихър е минал през стаята. В органайзера сложете единствено най-необходимата козметика, която употребявате всяка заран. Ще се изненадате какъв брой време ще ви спести това.

 
Козметика с доста приложения
Рано заран, преди работа, не ви остава доста време да извършите всички стъпки, с цел да постигнете съвършения макиаж. Затова, в случай че желаете да спестите време, купувайте козметика, която има доста приложения.

 trend!t up Основа серум Hydro Stay SPF 15 - № 030, 30 ml Пазарувай трайно преференциално онлайн (dm-drogeriemarkt.bg)

Основата серум Hydro Stay от trend IT UP ще ви помогне да постигнете естествено пресен загар за нула време. Той е основан по този начин, че да се грижи за кожата ви още до момента в който нанасяте нормалния грим. Формулата му съдържа хиалурон и витаминен комплекс, които обезпечават интензивна грижа, навлажняване и отбрана от слънцето.

 CATRICE Многофункционален спрей за лице, 50 g Пазарувай трайно преференциално онлайн (dm-drogeriemarkt.bg)

Многофункционалният спрей за лице от CATRICE е идеалният асистент за лъчезарен грим през целия ден! Може да се употребява по няколко метода - като основа за грим, като фиксатор за грима или единствено за ободряване на кожата денем. 

 
Сух шампоан
Сухият шампоан е наложителен артикул в козметичния боеприпас на заетите дами. Той ви разрешава да отложите миенето на косата с един ден. Идеален артикул за натоварените дни, когато времето все не доближава. Просто нанесете в корените и разрешете. Само за няколко минути косата ви ще е чудесна.

 Balea Сух шампоан 6 в 1, 200 ml Пазарувай трайно преференциално онлайн (dm-drogeriemarkt.bg)

Balea предлага изсъхнал шампоан 6 в 1 , който е съвършен за разчистване на мазните корени на косата и придаване на прохлада за секунди. Шампоанът е с UV филтър, който защищава косата от увреждания, породени от преси за изправяне и сешоари. 

 
Руж за пресен и лъчезарен тип
Ако нямате време да нанесете сенки за очи и куп други козметични артикули, придържайте се към класиката. За да сте сигурни, че гримът ви ще е постоянно пресен, без да е натоварен, задоволително е да имате добре завършени вежди, добре нанесена серпантина и руж за естествено хубав свършек на визията ви.

 trend!t up Руж Multi Stix nude 030, 5 g Пазарувай трайно преференциално онлайн (dm-drogeriemarkt.bg)

Multi Stix nude 030 на trend!t up е мултифункционален артикул, който може да се употребява за скули, очи и устни, по този начин може да създадете естествено хубав грим, без да употребявате доста артикули.

 
Небрежно-елегантна прическа
Ако заран нямате време за прическа, заложете на вид, който е нещо приблизително сред повърхностно и елегантно. От предходната вечер сплетете косата на няколко плитки и си легнете да спите по този начин. На другата заран пуснете кичурите и по този начин ще имате идеалната прическа.

 Balea Пяна за размер, 250 ml Пазарувай трайно преференциално онлайн (dm-drogeriemarkt.bg)

Balea предлага пяна за коса, която обезпечава спомагателен размер и компактност на косата за секунди. Тя  с извънредно мощна фиксация и ще задържи прическата ви в течение на целия ден.

 



 Томбола през Моят dm-App за дълъг уикенд с другар в Лисабон!

Как да участвате в томболата?
Трябва да имате профил в Моят dm-App и да пазарувате артикули от категориите грижа за лице, декоративна козметика, аромати или аксесоари за грим на стойност над 50 лева през Моят dm-App или да сканирате потребителския си номер от приложението на каса в dm магазин. След като извършите покупката, би трябвало да приемете изискванията за присъединяване в томболата. Важно е да имате поради, че присъединяване в томболата е обвързано с покупка и че не вземат участие комплекти в акцията.
Томболата се организира в интервала от 27.04.2023 година до 24.05.2023г..

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР