Някъде между есента и зимата все още не се разделяме

...
Някъде между есента и зимата все още не се разделяме
Коментари Харесай

12 стайлинг идеи, които да пробвате още тази седмица

Някъде сред есента и зимата към момента не се разделяме изцяло с обичания си, под който към този момент освен риза или тишърт слагаме и блейзър. Едно елегантно наслоение, в случай че ви се постанова да ходите всеки ден с костюм. И в случай че е по този начин, вместо едноцветен, можете да изберете модел в настоящото каре. Разбира се, към този момент вадим от дрешниците си по-дебелите палта и якета точно, с цел да избегнем напластяването и с цел да носим риза с пола или рокля.
               

се откроява в комбиниране с блейзър или палто, а oversize пуловерите играят все по-голяма роля, даже и в работната ни седмица, тъй като им намираме много елегантни приложения, като ги комбинираме с пола вид „ молив “ или плисиран модел.
               

По-тъмен става стайлинга ни през ноември и това като че ли се случва естествено, само че пък елементарно го освежаваме с бежово или ярки тонове като зелено и оранжево. Да, много постоянно ще ви ги демонстрираме тази есен, тъй като са на всички места. Винаги можем да внесем малко цвят и с някой аксесоар или макси бижута, а най-красивите модели постоянно откриваме на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР