Нумеролозите отбелязват, че 01.01 е важна дата, която има мощна

...
Нумеролозите отбелязват, че 01.01 е важна дата, която има мощна
Коментари Харесай

01.01 е първата огледална дата за годината. Как да я посрещнем правилно:

Нумеролозите означават, че 01.01 е значима дата, която има мощна сила, тъй че не би трябвало да пропускате опцията и да започнете новата 2023 година с шанс.  На огледалната дата е най-лесно да се сбогувате с неприятностите и негативизма. Да оставите предишното зад тила си и да започнете живота от чист лист.

Магическият ден  01.01.2023г

01.01.2023 година е специфична дата, която крие скрити смисли. Всичко е в смисъла на единицата в нумерологията. Тя символизира нововъведението, началото на нещо непознато. Затова ви съветваме да се захванете с нови неща през този ден.

На 1 януари 2023 година Луната ще бъде в знака Телец. Този ден ще бъде изпълнен с удобна сила, която всеки може да употребява. Какво е най-добре да извършите през него?

1. Началото на новата година не е време за съжаления и отрицателни мисли. Време е да оставите всички прекарвания в предишното, като не забравяте да научите скъпите уроци. Ежедневните утвърждения за шанс и позитивно отношение ще ви оказват помощ да започнете годината с шанс и вярно отношение.

2. В деня на огледалната дата си намислете съкровено предпочитание. Можете да го запишете на лист хартия и да го носите със себе си, да го напишете с хубав почерк и да го поставите в рамка или да си изпратите писмо. Желанието, написано на хартия, сигурно ще се сбъдне, в случай че вярвате в себе си и не пасувате.

3. Важно е да прекарате първия ден от годината в положително въодушевление. Неделята не е време за изясняване на връзките, обиди, злословия и отчаяние. Експертите в региона на биоенергетиката предлагат да се настроите на позитивна вълна и да се усмихвате допустимо най-често. Тази тактичност ще ви помогне да привлечете шанс за дългите

4. Първи януари е ужасно време за обмисляне. В този ден не е належащо да вършиме обстоен проект. Достатъчно е да очертаете мечтаните неща, с цел да дадете звук за новата година и да не се тревожите за бъдещето. Дори елементарни бележки ще ви оказват помощ да се почувствате уверени и да започнете пътя към благополучен живот.

5. Умерената физическа интензивност също не пречи в първия ден от годината. Всеки може да ускори кръвообращението, да приведе тялото в тонус и да прогони мързела. Простите извършения ще прибавят оптимизъм и ще дадат убеденост.

6. Основното предписание на огледалната дата на 1 януари е да не заемате нищо, с цел да не влачите след себе си „ опашки “. Това важи освен за  парични заеми, само че и празни обещания. От първия ден на 2023 година е значимо да се откажете от неприятния табиет да чакате понеделниците, с цел да започнете нещо. Увереността и силата на волята ще ви оказват помощ да се сбогувате с всичко, което пречи на развиването ви, вреди на здравето и затваря пътя към триумфа.

Поздравявам всички консуматори на уеб страницата Svobodnazona.com с настъпващата 2023 година. Нека всички компликации и горест през новата година ви отминат, а желанията, отправени във вълшебната новогодишна нощ, да се осъществен!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР