Нумерологията е наука за числата и техните специфични енергии, които

...
Нумерологията е наука за числата и техните специфични енергии, които
Коментари Харесай

Съдбовното значение на числото 2023 и как да използваме силата му през новата година

Нумерологията е просвета за числата и техните характерни сили, които могат да ви оказват помощ да разберете по кой витален път да поемете. За да разберете изцяло смисъла зад цифрата 2023, първо би трябвало да узнаете какво съставлява всяк а отделн а цифра : 0, 2 и 3, както и 20 и 23.

Числото 0 символизира безкрайност, единение, капацитет, силата на интуицията и началото на духовно пътешестване.

Число то 2 значи партньорство. Също по този начин се свързва с баланс, разцвет, работа в екип, естетика и неприкритост . Двойката разчита значително на концепцията за ин и ян, т.е. за обединяването на две противоположни сили, с цел да се основат мир и естетика.

Число то 3 символизира комплектност. То е обвързвано със себепостигането, творчеството и себеизразяването . Това мощно число е знак още за връзка, оптимизъм и любознание.

Следователно, съгласно нумерологията, 2023 година е обвързвана с постигането на задачите ви, с това нещата да се завъртят в цялостен кръг . Годината носи сила за реализиране на триумфи по миролюбив и доброжелателен метод , а работата в екип и помощта на другите е от решаващо значение за реализиране на триумф.

Обръщайте внимание на близките и поддържайте положително мислене, с цел да бъде 2023 година ползотворна. Така ще постигнете задачите си и може би даже ще започнете нови планове.

Тази година ще откриете истината, мира и хармонията, в случай че се постараете да бъдете раз даващи се и благородни . Стойте надалеч от негативизма и останете фокусирани върху достиженията и салдото сред персоналните ползи и общото богатство .

 2023 iStock

В 2023 се съдържа още цифрата 7 (2 + 0 + 2 + 3 = 7). Седмицата е особено число, обвързвано с интуицията, духовното прояснение, индивидуализма и съвършенството. 7 се смята за универсалното число на годината за 2023 година и отразява силата, която годината носи в по-широк проект. То е число както на духовността, по този начин и на науката.

В комбиниране с астрологичните промени, които предстоят, силата на седмицата може да направи 2023 година година за персонален и групов прогрес. „ 7 е цифрата на издигането “,. „ Това е година за видоизменение и рационализиране на всички равнища – опциите са безкрайни. “

Духовната атмосфера на 2023 година също може да накара доста хора да се стремят към наново свързване с природата. Съзерцанието измежду природата ще ви помогне да разберете какви въпроси би трябвало да си зададете с цел да постигнете задачите си.

Числата 20 и 23 също се намират в границите на 2023 година и се свързват с признателност към висшите сили, както и смяна, прогрес и напредък.

Като цяло 2023 година е година за смяна и дотъкмяване на към този момент започнатото.

Според нумерологията ч исловите последователности в никакъв случай не са съвпадане. Можем да ги забележим на случайни места в живота ни: номерата на радиостанциите, цифрите на часовника и даже на регистрационните номера. Или върху календара, в цифрата на годината.

В нумерологията поредици от цифри , които съдържат повтаряне (като 111 или 4444) и/или модели (като 321 или 8787) се назовават благ цифри . Въпреки че могат да се появят на най-обикновени места, тези числа нормално притеглят вниманието ни. Причината за това е продължение на тяхната символика: счита се, че те са послания от духовната галактика, които оферират просветление, мъдрост и тенденция .

 2023 iStock
Ангелските цифри се одобряват като подсъзнателни послания от нашите ангели пазители. Те могат да бъдат предизвестия или насърчителни известия , които ни насочват в вярната житейска посока.

Ангелското число 2023 е неповторимо, тъй като има две трептения на цифрата 2 в поредицата и по-малки комбинации от цифри: 20, 23 и 202. Числото 2023 значи да се доверите на себе си и на своите ангели, да вярвате, че те са ви повели по верния път и че би трябвало да работите интензивно за реализиране на задачите си .

Ангелският номер 2023 ви приканва да се концентрирайте върху фантазиите си и да се доверите на интуицията си, с цел да ви води там, където би трябвало да бъдете. Виждането на цифрата 2023 в всекидневието подсказва да употребявате креативност за постиг ане на задачите си .

То ви въодушевява да разчитате на своите пристрастености, с цел да се доближите до постигането на фантазиите си. Затова развийте и заложете на своите гении и умения , с цел да донесете благополучие в живота си през идната година.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР