Ну, погоди! отново е жив! Култовата съветска анимация се завръща

...
Ну, погоди! отново е жив! Култовата съветска анимация се завръща
Коментари Харесай

Култовата анимация Ну, погоди! се завръща

" Ну, погоди! " още веднъж е жив! Култовата руска анимация се завръща на дребния екран с 52 нови епизода, като към този момент се споделя " Ну, погоди! Ваканция ", оповестява " Комсомолская истина ".

Приключенията на заека и вълка не престават в осъвременен вид, като в излъчения към този момент епизод заекът лети към морето в Сочи, а вълкът е станал геймър и флиртува със сърната.

Премиерата на епизода " Върху куфарите ", който е втори в поредицата, е на 79 публични екрани по улици и молове в най-големите съветски градове. Посетители, минувачи и автомобилисти от цялата страна виждат две извънредни сесии на плана - заран в 8.30 и вечер в 18.00 ч, написа " България през днешния ден ". От студиото основател " Союзмултфилм " показват, че филмчето е за 6-8-годишни и е комедия без разговор.

" Това е една от най-отговорните и вълнуващи министър председатели в новата история на " Союзмултфилм - споделя началничката на филмовото студио Юлиана Слащева. - Представяме поредност, въодушевена от най-обичания анимационен филм на генерации жители на страната ни, десетилетия по-късно именити герои се завръщат на екраните, с цел да дадат своя неповторим комизъм, сексапил и съобразителност на актуалните деца. Новият " Ну, погоди! Ваканция " е мост сред предишното и бъдещето и прелестен мотив да се съберем пред екраните с цялото семейство ", добавя още тя.

Анимационният сериал е основан и предаван в интервала 1969-1986 година, като спомагателни серии са правени през 1993 и 2006 година Според локални медии премиерата на новите епизоди е посрещната с ентусиазъм и носталгия от доста възрастни, които считат да изгледат продължението дружно с децата и внуците си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР